Me, myself & Co……..


Ik ben Celiça en in 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer weer.

Sinds 2015 werk ik samen met Jaimie, ze is in 2014 als stagiaire bij mij terecht gekomen en sindsdien neemt zij mij veel werk uit handen. Zowel tijdens trouwdagen (waar ze altijd aanwezig is als assistent fotograaf), maar ook met foto’s bewerken van fotosessies. Vanaf september 2017 zal ze weer gaan studeren, waardoor ze er niet meer bij ieder huwelijk bij zal zijn. Wel blijf ik ieder huwelijk met een assistent fotograferen, daar verandert niets aan.

De liefde voor fotografie heeft mijn vader mij meegegeven en daar ben ik hem enorm dankbaar voor! Mijn ouders hebben mij altijd gestimuleerd om zelfstandig en ondernemend te zijn en daardoor heb ik mijn droom waar durven maken.

Ik laat me graag inspireren door leuke trouwbladen en volg graag een aantal blogs over trouwfotografie. Verder blijf ik mij steeds ontwikkelen door het volgen van diverse workshops voor professionals.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren