Bruidsreportage Waddinxveen Reeuwijk

Bruidsreportage Waddinxveen Reeuwijk

11 juni was het zover, Joost en Wendy hebben elkaar het JA woord gegeven. En wat is er mooier dan samen trouwen in de tuin van je ouders. Er werd een prachtige stretchtent opgezet in de tuin, zodat er hoe dan ook getrouwd kon worden buiten.
Want een back-up was er nu natuurlijk niet. Wat een sfeertje zo’n tent. En ondanks het wisselvallige weer, was het prima vertoeven buiten. We zijn de dag gestart met wat foto’s in de tuin. Het idee was eigenlijk om helemaal achter op het land foto’s te maken, maar alles wat zo nat en drassig dat dat niet zo’n goed plan bleek. We zijn daarna naar het centrum van Gouda gereden en hebben rondom de Sint Janskerk de foto’s gemaakt. Altijd mooi daar! De kerkdienst was in het oude centrum van Reeuwijk. Een prachtige kerk en een prachtige dienst! Zo persoonlijk en zulke mooie muziek. Iedereen was onder de indruk! Heel veel kijkplezier bij de mooie foto’s!

p.s zijn jullie op zoek naar 2 🙂 leuke fotografen voor op jullie trouwdag? Er zijn nog datums vrij voor eind 2016 en voor heel 2017, we zouden het erg leuk vinden om jullie vrijblijvend op gesprek te ontvangen in de studio te Gouda. Jaimie en ik fotografen op een enthousiaste en relaxte manier. Zijn niet te veel aanwezig en proberen de echte momentjes te pakken. Stuur ons gerust een email!IMG_2822IMG_2820

no comments
Bericht

Je email wordt nooit gedeeld of gepubliceerd. Verplicht veld *