Bruidsreportage Finley, Loosdrecht

Bruidsreportage Finley

Vandaag een iets langere blog dan normaal gesproken, maar sommige huwelijk zijn nu eenmaal niet een maar een paar beelden te vangen. Robbie en Rachelle zijn in Juni getrouwd op de prachtige locatie Finley in Loosdrecht. Normaal gesproken gaat Jaimie altijd met mij mee tijdens huwelijken, maar die was aan het genieten van een welverdiende vakantie, dus is Annelies Bosch met mij meegegaan. Een lieve vriendin, die heel lief helemaal vanuit Dokkum naar Loosdrecht kwam rijden.
We starten in een hotel dichtbij de locatie, dat is altijd wel heerlijk opstarten zo’n dag, ook voor de fotografen ;-). We hadden daar alle tijd.
Robbie en Rachelle kwamen beide apart aan op de lokatie. Eerst Robbie per helicopter, waar hij ook zijn dochtertje voor het eerst zag. Een mooi emotioneel moment. Rachelle kwam daarna per boot aan, samen met haar vader, onder begeleiding van een saxofonist.
De ceremonie werd geleid door Annemarie Bruning van Uw Ceremoniespreker. Zoek je iemand voor een prachtige persoonlijke, maar ook grappige ceremonie, dan raden we Annemarie van harte aan.
Na de ceremonie was het tijd voor taart, niet alleen prachtig maar ook heerlijk (tja…. we snoepen graag een stukje mee) gemaakt door sugar lips cakes uit Utrecht.
We hebben de reportage bewust heel kort gehouden, zodat er zoveel mogelijk tijd overbleef om met familie en vriendin door te brengen. De prachtige bloemen van het boeket maar ook de tafel zijn verzorgd door: Bloemen en meer.
Kortom een dag vol met mooie momenten, waarop je blij bent met twee fotografen aanwezig te zijn. Er is nog plek voor najaar 2016 en voor het hele jaar 2017. Dus ben je enthousiast, dan zijn jullie van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in Gouda.

no comments
Bericht

Je email wordt nooit gedeeld of gepubliceerd. Verplicht veld *