Gezinsfotograaf Gouda

gezinsfotograaf gouda

Het fotograferen van gezinnen en kinderen verveelt nooit. Het geeft mij energie en het is feest om de foto’s daarna uit te zoeken op de computer. En aangezien het weer voorjaar is, zijn ook deze fotosessies weer gestart.

In deze gekke periode waarin we nu leven met het Corona virus vallen alle knuffels mijn extra op. En besef ik mij des te meer hoe hard we dat nodig hebben. Die connectie met elkaar als gezin leg ik graag vast (uiteraard op ruime afstand om aan de RIVM voorwaarden te voldoen).
Het is zo waardevol voor nu en voor later!

kinderfotografie reeuwijk
moederdagcadeau fotograaf

Met de fotosessie kun je kiezen tussen een half uur en een uur. De spanningsboog van kids is vaak heel erg kort en daarom is een half uur vaak voldoende. Je hebt keuze uit gemiddeld 40 foto’s en in het pakket zitten er 10. Uiteraard kun je altijd extra foto’s bestellen. Voor meer informatie klik HIER.

gezinsfotografie gouda

Zie ik jullie binnenkort voor een sessie?

Volg je mij al op instagram?