Kinderfotografie Rotterdam

De maand mei stond vol in het teken van het fotograferen van gezinnen en kinderen. Veel gezinnen had ik al eens eerder voor de lens gehad, zo ontzettend leuk om ze weer terug te zien. De kinderen alweer een stuk groter, of het gezin inmiddels uitgebreid. De velden stonden de afgelopen weken vol met gele bloemen en het weer was heel mooi. Wat wil je nog meer :). Ik val in herhaling wanneer ik zeg hoe leuk ik het blijf vinden.

In de maanden mei en juni loopt de volgende actie nog: een half uur fotografie incl. 10 beelden voor 95 euro. We kiezen dan een leuke plek in de omgeving van de Reeuwijkse plassen of Gouda.

Willen jullie ook een mooie fotosessie? Of alleen een fotosessie van jullie kind(eren), neem dan contact op via de onderstaande button.

VOLG je mij al OP INSTAGRAM?