Wat is mijn werkwijze

Een bruidsreportage afleveren die de dag verteld zoals deze was. Met alle mooie momenten die bij een bruiloft horen, maar ook de emoties tijdens een huwelijk, de grappen op de trouwdag en hilarische momenten.

 

Een trouwdag maakt mij iedere keer weer blij, ook al is de rode draad van een bruiloft vaak hetzelfde, iedere dag is toch anders. Het is leuk om te zien hoe iedereen op zijn manier het leven viert. Elkaar het ja-woord geeft. Het blijft emotioneel om de familie mee te zien genieten, ook na ruim 10 jaar als bruidsfotograaf te werken.

 

GEEN STURING | ECHT ZOALS JULLIE ZIJN

 

Ik probeer de trouwdag vast te leggen zoals hij verloopt, geen sturing. Het liefst heb ik zelfs dat jullie een beetje vergeten dat ik er ben. Behalve tijdens de bruidsreportage (als jullie die inplannen), daar zal ik jullie uiteraard doorheen begeleiden. Noem het een ongedwongen, ontspannen fotostijl en toch een beetje klassiek/modern.

Wat ik het aller belangrijkst vind, is dat jullie je trouwdag vieren zoals jullie dat willen.
Wat bij jullie past en waar je met een gelukkig gevoel op terug kunt kijken. Dan is het echt JULLIE dag.

 

JULLIE ZIJN ENTHOUSIAST?

 

Dan bespreek ik graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie wensen voor de trouwdag en kunnen jullie enkele voorbeeldalbums inzien. Mocht ik helaas niet meer beschikbaar zijn dan kan ik, wanneer gewenst, jullie doorverwijzen naar collegafotografen met een vergelijkbare stijl die nog wel beschikbaar zijn.

Zie ik jullie binnenkort voor een vrijblijvend gesprek?

 

Volg je mij al op instagram?