Wat is de werkwijze tijdens en vóór jullie trouwdag?


WERKWIJZE

Bruidsfotografie met mooie, echte momenten, ongedwongen en echt jezelf kunnen zijn staat bij mij centraal. Dan ontstaat er een resultaat dat spontaan en echt is. Ik werk altijd met een assistent fotograaf, die ervoor zorgt dat ik mij volledig kan focussen op de fotografie. Gedurende de dag zal ze ook veel fotograferen, waardoor jullie nog meer foto’s uit verschillende hoeken kunnen verwachten. Ik probeer de dag vast te leggen zoals hij verloopt, geen sturing. Het liefst heb ik zelfs dat jullie een beetje vergeten dat wij er zijn. Behalve tijdens de fotoreportage (als jullie die inplannen), daar zal ik jullie uiteraard doorheen begeleiden.

Noem het een ongedwongen, ontspannen fotostijl en toch een beetje klassiek/modern. Ik ben gek op mooie locaties, details en styling, Daar gaat mijn hartje toch wel sneller van kloppen.
Maar wat ik het aller belangrijkst vind, is dat jullie je trouwdag vieren zoals jullie zijn. Wat bij jullie past en waar je met een gelukkig gevoel op terug kunt kijken.

Jullie zijn enthousiast?

Dan bespreek ik graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie wensen en kunnen jullie enkele voorbeeldalbums inzien. Mocht ik helaas niet meer beschikbaar zijn dan kan ik, wanneer gewenst, jullie doorverwijzen naar collegafotografen met een vergelijkbare stijl die nog wel beschikbaar zijn.

Zie ik jullie binnenkort voor een vrijblijvend gesprek?

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren