Wat is onze werkwijze

Een reportage afleveren met mooie en liefdevolle momenten, dat is ons ultieme doel. Ja, je leest het goed ONS doel. Ik werk namelijk altijd met z'n tweeën tijdens een bruidsreportage. Ik leg jullie graag uit waarom!

 

TWEE FOTOGRAFEN

 

Niet alleen het feit dat je vanuit verschillende hoeken kunt werken is een meerwaarde, maar ook het feit dat je meer aandacht kunt schenken aan de familie en vrienden. Zij zijn in mijn ogen namelijk net zo belangrijk als jullie zelf en horen thuis binnen de hele reportage.

 

We hebben voor beide meer oog als we samen zijn. We fotograferen dus niet allebei hetzelfde, een van ons richt zich op het bruidspaar en de ander op de familie en vrienden. Daarnaast kunnen we voor de ceremonie onafhankelijk van elkaar de bruid en bruidegom volgen.
Met 2 fotografen hoef je dus geen concessies meer in te doen.

 

STIJL

 

We proberen de dag vast te leggen zoals hij verloopt, geen sturing. Het liefst hebben we zelfs dat jullie een beetje vergeten dat wij er zijn.
Behalve tijdens de fotoreportage (als jullie die inplannen), daar zal ik jullie uiteraard doorheen begeleiden.

Noem het een ongedwongen, ontspannen fotostijl en toch een beetje klassiek/modern.

Wat wij het aller belangrijkst vinden, is dat jullie je trouwdag vieren zoals jullie dat willen.
Wat bij jullie past en waar je met een gelukkig gevoel op terug kunt kijken. Dan is het echt JULLIE dag.

 

JULLIE ZIJN ENTHOUSIAST?

 

Dan bespreek ik (Celiça) graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie wensen en kunnen jullie enkele voorbeeldalbums inzien.
Mochten wij helaas niet meer beschikbaar zijn dan kunnen we, wanneer gewenst, jullie doorverwijzen naar collegafotografen met een vergelijkbare stijl die nog wel beschikbaar zijn.

Zie ik jullie binnenkort voor een vrijblijvend gesprek?

 

VOLG je mij al OP INSTAGRAM?