Bruidsfotografie de Woeste Hoeve – Wat een feestje wat het, zoals ik ieder huwelijk ervaar. Brenda en Marlon kwamen ruim van te voren bij mij langs voor een kennismakingsgesprek en meteen was de klik er. Twee enthousiaste vrouwen, vol met humor en een warme persoonlijkheid.
We startten de dag op de hei voor de fotoreportage. Wat een waanzinnige plek. Heidevelden blijven iets magisch houden. We hebben daar een klein uurtje rondgelopen en zijn toen vertrokken naar de prachtige trouwlocatie de Woeste Hoeve in Beekbergen.
In de serre achter de hoeve, aan een lange tafel met je naaste familie en vrienden. Dat zijn de ingrediënten voor een geweldige lunch.

Na de lunch werden Brenda en Marlon beide weggegeven door hun vader. Omdat je buiten kunt trouwen, is het een prachtig gezicht als ze één voor één aan komen lopen vanuit de bosrijke omgeving. Let the ceremony begin!
Zelfstandig Trouwambtenaar Hetty, had een leuke speech voorbereid met veel interactie tussen de gasten en het bruidspaar. Met rood/groene bordjes konden de gasten vragen beantwoorden wat natuurlijk voor grote hilariteit zorgt. Ontzettend leuk gedaan!

Tijd voor taart! En wat voor een taart(en) (verzorgd door de Woeste Hoeve), zo lekker. Frederique heeft uiteindelijk een heel stuk meegekregen en daar de volgende ochtend nog heerlijk van ontbeten 😀 …… Hmmmmmmm

Genoeg gekletst ;-). Tijd voor de foto’s!

[pp_gallery id=”9327″ style-id=”__full-size-images__”]