Your wedding day

 Jullie trouwdag wordt geweldig! En daarom zoeken jullie een bruidsfotograaf die dit goed kan vastleggen. Behalve de foto’s is de click tussen jullie en mij ook enorm belangrijk. Ik sta immers zo ongeveer de gehele dag in jullie gezichtsveld ;-).  Daarom nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een trouwdag is voor mij niet alleen elkaar het JA-Woord geven, het is een intiem samenzijn met de mensen die je het meest lief hebt. Het is iedere keer weer bijzonder om dit van zo dichtbij mee te mogen maken en deze herinneringen vast te mogen leggen. Ik geniet dan ook juist van die kleine momenten, de onderonsjes, de knipoogjes, dat zijn de meest waardevolle momenten.

prijzen

Wat kost een bruidsreportage?

Ieder huwelijk is uniek en daarom bekijk ik graag samen met jullie welk pakket het beste bij jullie past. In het hoogseizoen ben ik voor minimaal 6 uur te boeken, maar schroom niet om naar last minute opties te vragen die hier van afwijken.

Reviews

Via onze weddingplanner zijn wij bij Memories For Life terecht gekomen. De stijl is ‘clean’ en rustig en dat spreekt ons erg aan. Eerst lieten wij een pre-wedding shoot maken. Hierdoor konden wij aan het fotograferen wennen (en hadden we gelijk een mooie foto voor de uitnodigingen). Op de grote dag zelf hebben ze heel veel mooie foto’s gemaakt. Zowel van ons als van alle gasten. Ze deden hun werk onzichtbaar en dat leverde leuk shots op. Na de bruiloft is er een geweldig album voor ons gemaakt.

Wij zijn zo blij met Celiça’s werk dat we inmiddels ook een newbornshoot en een cakesmash van onze dochter hebben laten maken. Dit geeft wel aan dat we erg tevreden zijn!

Lex & Brigtitte

Wij zijn super blij met de foto’s die Celiça samen met haar collega van onze trouwdag heeft gemaakt. Tijdens de hectische ochtendvoorbereidingen was ze rustig aanwezig, een stabiele, kalme factor. We hebben tijdens de ceremonie helemaal niet gemerkt dat ze foto’s aan het nemen was. De fotoshoot daarna was een van de hoogtepunten van de dag. We hadden er ruim de tijd voor uitgetrokken en de shoot was een moment van rust en ontspanning. Veel gelachen samen en met Celiça. Ze voelde goed aan wat we wel en niet wilden. De reportage is dan ook helemaal naar verwachting, beter nog zelfs. Er zitten geweldige beelden bij, en één foto heeft zelfs een award gewonnen! We zijn heel blij dat we hebben gekozen voor Celiça. Als je voor haar kiest, weet je zeker dat je prachtige foto’s krijgt.

Bart & Janneke

Gegarandeerd prachtige herinneringen aan je bruiloft wanneer Celiça de foto’s maakt! Ze weet goed de sfeer te vangen op de dag en de mooiste momenten op natuurlijke wijze vast te leggen. Daarnaast voelt ze goed aan wat bij een bruidspaar past en is ze zelf flexibel en ontspannen (mijn moeder dacht eigenlijk dat ze een bekende was, zo gemakkelijk, ontspannen en natuurlijk was ze aanwezig) Het mag duidelijk zijn dat ook wij erg tevreden zijn met onze trouwfoto’s en heel blij zijn deze mooie herinneringen voor altijd bij ons te hebben.

Adriaan & Marijke

Werkwijze

WAT IS MIJN WERKWIJZE

Een bruidsreportage afleveren die de dag verteld zoals deze was. Met alle mooie momenten die bij een bruiloft horen, maar ook de emoties tijdens een huwelijk, de grappen op de trouwdag en hilarische momenten.

Een trouwdag maakt mij iedere keer weer blij, ook al is de rode draad van een bruiloft vaak hetzelfde, iedere dag is toch anders. Het is leuk om te zien hoe iedereen op zijn manier het leven viert. Elkaar het ja-woord geeft. Het blijft emotioneel om de familie mee te zien genieten, ook na ruim 10 jaar als bruidsfotograaf te werken. 

STIJL
Ik probeer de trouwdag vast te leggen zoals hij verloopt, geen sturing. Het liefst heb ik zelfs dat jullie een beetje vergeten dat ik er ben.
Behalve tijdens de bruidsreportage (als jullie die inplannen), daar zal ik jullie uiteraard doorheen begeleiden. Noem het een ongedwongen, ontspannen fotostijl en toch een beetje klassiek/modern. Wat ik het aller belangrijkst vind, is dat jullie je trouwdag vieren zoals jullie dat willen.
Wat bij jullie past en waar je met een gelukkig gevoel op terug kunt kijken. Dan is het echt JULLIE dag.

 

JULLIE ZIJN ENTHOUSIAST?
Dan bespreek ik graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie wensen voor de trouwdag en kunnen jullie enkele voorbeeldalbums inzien.
Mocht ik helaas niet meer beschikbaar zijn dan kan ik, wanneer gewenst, jullie doorverwijzen naar collega fotografen met een vergelijkbare stijl die nog wel beschikbaar zijn.

Zie ik jullie binnenkort voor een vrijblijvend gesprek?

trouwalbum

TROUWALBUM: EEN PRACHTIGE HERINNERING AAN JULLIE DAG

Het trouwalbum is een prachtige, tastbare herinnering van de meest mooie dag in jullie leven! Eerlijk is eerlijk, de meeste dingen van je trouwdag draag of doe je maar 1x. Een trouwjurk draag je maar 1 keer, je schoenen gaan in de kast, de taart is opgegeten…… maar een trouwalbum pak je er toch steeds weer bij.

Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en formaten. Het album heeft luxe, stevige bladen en foto’s worden afgedrukt op echt fotopapier. De pagina’s lopen prachtig in elkaar over zonder storende naad in het midden. Tevens kunnen jullie je ouders verrassen met een lief klein formaatje van jullie album. Samen met de luxe albumdoos is dit een prachtig pakket!

Binnen 8 weken kunnen jullie het design bekijken. Jullie hebben dan de gelegenheid om wissels van foto’s aan te brengen. Daarna wordt het album in productie genomen en kunnen jullie het zo’n 3 weken later met trots aan iedereen laten zien.

Contact

Heb je vragen aan Memories for Life, wil je een familieshoot plannen?
Stuur dan gerust een bericht via onderstaand formulier dan neem ik contact met je op.