kinderfotografie gouda

Familiefotografie in de corona crisisperiode….. wat doe je nu met alle opdrachten?

Het spookt al 2 weken door mijn hoofd. Wat kan wel en wat kan niet. De meningen zijn verdeeld. En laat ik beginnen dat ik alle meningen respecteer. Doe in deze periode vooral wat goed en verantwoord voelt. Daar kan en mag niemand wat van vinden. Maar ik merk ook dat ik mij niet onnodige restricties wil opleggen dan nodig is. Zolang het maar verantwoord is en we ons aan alle regels houden.

Zaterdag 18 april heb ik een dag ingepland met fotoshoots en vandaag, nadat bekend werd dat de maatregelen verlengd worden heb ik contact met ze gezocht. Tot mijn grote vreugd kiezen zij ervoor om deze gewoon door te laten gaan. En dat deed mij ook inzien dat ik misschien in eerste instantie te streng was voor wat wel en niet kan in deze periode.

Ik sta immers heel ruim van de gezinnen vandaan, meer dan 1,5 meter. Vaak zelfs een meter of 5, daar ik met een telelens werk. Al mijn familieshoots zijn buiten in de natuur. Op een afgelegen plek, waar we helemaal alleen zijn. Dit omdat het dan zo relaxed mogelijk is en nu gezien de regels ook fijn. En de gezinnen zijn al hele dagen bij elkaar in huis, dus daar veranderd ook niks aan.

En hoe heerlijk is om er even uit te zijn met je gezin en alles te vergeten.

kinderfotograaf rotterdam

Ik heb daarom besloten dat ik de familieshoots buiten, op een afgelegen plek gewoon blijf doen. Ik heb deze maand meer ruimte, daar gezinnen ook meer ruimte in hun agenda hebben en we niet alleen afhankelijk zijn van het weekend;-)

Dus! Willen jullie in april een familie fotoreportage plannen, dan kan dat zeker! Het zullen verkorte sessies zijn van 30 minuten in het natuur gebied van Reeuwijk. Zo blijft het hetzelfde als even een frisse neus halen ;-). En zijn we niet onnodig lang bezig met een sessie.

30 minuten fotografie
10 foto’s digitaal op hoge resolutie in kleur en zwart/wit (deze kies je zelf uit 40 foto’s)
Extra foto’s zijn achteraf bij te bestellen (15,-per stuk)
Locatie: Reeuwijkse Hout (In de omgeving van Gouda, Bodegraven, Moordrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn)
Kosten: 95,-

Voor meer informatie kun je een bericht sturen info@memoriefsforlife.nl

Fotoreportage laten maken van je gezin