Familiefotografie / Kinderfotografie Gouda

Ben je op zoek naar een familiefotograaf / kinderfotograaf die op een ontspannen en relaxte manier je gezin (of je zwangerschap) op de foto zet? Dan denk ik dat je heel blij wordt van mijn fotosessies ;-).

De tijd raast voorbij en voor het weet zijn je kids groot. Cliché, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het echt zo is! Alle fases zijn mooi en het waard om vastgelegd te worden in een mooie fotoreportage.

 

Het is heerlijk om soms weer even terug in de tijd te gaan, bij het bekijken van de foto's.

 

Ik laat jullie niet te veel poseren voor de foto's. Dit betekent dat ik jullie ook je eigen ding laat doen. Even een uurtje heerlijk van elkaar genieten. Mijn doel is om een serie neer te zetten waarin jullie jezelf herkennen en de vrolijkheid en liefde te zien is.

 

Deze fotosessie kan ook geboekt worden om een complete familie op de foto te zetten, ik fotograaf naast de hele groep dan ook de gezinnen nog apart van elkaar. Deze foto's zijn over het algemeen wel geposeerd, daar de groepen vaak te groot zijn voor hele losse foto's.

prijzen - Wat kost zo'n toffe familiefotosessie?

 

De sessie duurt 1 uur en kost 225,-
Bij deze sessie zitten 10 digitale foto’s inbegrepen (hoge resolutie en in kleur en zwart/wit)
Extra foto's zijn bij te bestellen voor 15,- per stuk
Buitenlocatie naar keuze in de omgeving van Gouda / Reeuwijk / Moordrecht / Zevenhuizen / Nesselande / Boskoop / Waddinxveen
Keuze uit de foto's d.m.v. een online gallery