loveshoot

alvast in de stemming komen

waarom een loveshoot?

Een Loveshoot is hartstikke leuk om te doen en is alleen maar aan te raden! Het is hartstikke gezellig en ontspannen en tevens leren wij elkaar alvast wat beter kennen waardoor jullie straks tijdens jullie huwelijk veel ontspannender zullen zijn tijdens de fotosessie.

Het is heel fijn om van te voren te ervaren hoe het is om samen voor de camera te staan en te ervaren hoe ik werk. Tevens kunnen jullie de foto’s voor allerlei doeleinden gebruiken. Te denken aan de save the date kaart, trouwkaart, menukaarten, bedankkaarten etc. En het is natuurlijk hartstikke leuk dat jullie een mooie serie foto’s hebben van jullie samen in jullie “gewone” kleding.

prijzen

Wat kost een bruidsreportage?
Ook al is de situatie op dit moment een beetje anders dan normaal, het blijft toch een feestje om je eigen bruiloft te mogen plannen. Alsnog kiezen veel bruidsparen ervoor om wel voor de wet te trouwen of in de Kerk. Het feest wordt uitgesteld naar een later tijdstip. Uiteraard wil je ook dit deel vastgelegd hebben. Daarom ben ik al vanaf 2 uur fotografie te boeken.

Ik denk graag met jullie mee om het juiste pakket qua fotografie met jullie samen te stellen. De huidige situatie vraagt om creatieve oplossingen. En deze bied ik jullie graag aan.

Wat een leuke dag vandaag! De kids waren zo ontspannen bij jou, je hield zoveel rekening met het afstand houden met ons gezin i.v.m. het COVID-19 Virus. En de locatie was gewoon prachtig. Dank je wel voor vandaag.

Kyara

Prachtige locatie en de kinderen waren al snel op hun gemak. Zeker in deze tijd een moment om te ontspannen en te genieten. Erg benieuwd naar het resultaat. Bedankt!

Samantha

Ondanks de gekke situatie waarin we momenteel verkeren wereldwijd was het een leuke ervaring! 😄 Superleuk hoe je het deed met onze jonge meiden!

Daan

Contact

Heb je vragen aan Memories for Life, wil je een familieshoot plannen?
Stuur dan gerust een bericht via onderstaand formulier dan neem ik contact met je op.