Over mij

Ik ben Celiça en in 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken onder de naam Memories for Life. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer weer.
Naast huwelijken fotografeer ik ook familie's op een gezellige en ontspannen manier.

De liefde voor fotografie heeft mijn vader mij meegegeven en daar ben ik hem enorm dankbaar voor! Mijn ouders hebben mij altijd gestimuleerd om zelfstandig en ondernemend te zijn en daardoor heb ik mijn droom waar durven maken.

Naast fotograferen geef ik ook workshops voor zowel hobbyisten als beginnende professionele fotografen. Ik breng met een dosis enthousiasme graag mijn kennis over.

Als ondernemer zit ik niet graag stil en werk ik sinds 2013 voor Konpoli, een album leverancier voor de professionele fotograaf. Een prachtige overlap met mijn fotografie. Het is geweldig om zoveel andere fotografen te leren kennen en ze te kunnen adviseren.

 

Ik laat me graag inspireren door leuke trouwbladen en volg graag een aantal blogs over trouwfotografie. Verder blijf ik mij steeds ontwikkelen door het volgen van diverse workshops voor professionals.

VOLG je mij al OP INSTAGRAM?