Over mij

Celiça

Ik ben Celiça en in 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken onder de naam Memories for Life. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer weer. Ik doe dit altijd samen met Frederique (zij stelt zich hieronder even voor).
Naast huwelijken fotografeer ik ook familie's op een gezellige en ontspannen manier.

De liefde voor fotografie heeft mijn vader mij meegegeven en daar ben ik hem enorm dankbaar voor! Mijn ouders hebben mij altijd gestimuleerd om zelfstandig en ondernemend te zijn en daardoor heb ik mijn droom waar durven maken.

Naast fotograferen geef ik ook workshops voor zowel hobbyisten als beginnende professionele fotografen. Ik breng met een dosis enthousiasme graag mijn kennis over.

Als ondernemer zit ik niet graag stil en werk ik sinds 2013 voor Konpoli, een album leverancier voor de professionele fotograaf. Een prachtige overlap met mijn fotografie. Het is geweldig om zoveel andere fotografen te leren kennen en ze te kunnen adviseren.

 

Ik laat me graag inspireren door leuke trouwbladen en volg graag een aantal blogs over trouwfotografie. Verder blijf ik mij steeds ontwikkelen door het volgen van diverse workshops voor professionals.

FREDERIQUE

 

Ik ben Frederique en werk sinds 2017 samen met Celiça.

Mensen omschrijven mij als enthousiast & creatief. Ik heb heel veel ervaring met het fotograferen van trouwerijen en vind het een feestje om samen met Celiça op pad te gaan.

Verder ben ik gek op yoga, skiën en het strand. Mijn motto: Geniet van het leven, en leef je droom!

Frederique

VOLG je mij al OP INSTAGRAM?