Privé basiscursus fotografie

Heb jij al een tijdje een spiegelreflex camera in huis, maar fotografeer je nog steeds op de automatische stand? En kun jij je vinden in de volgende vragen, dan is deze workshop iets voor jou:

  • Je hebt een spiegelreflex camera of systeemcamera maar weet niet goed hoe je deze handmatig instelt en hebt graag 1 op 1 begeleiding
  • Je baalt er van dat je niet het resultaat krijgt wat je voor ogen hebt
  • Je wilt graag in Jip en Janneke taal uitgelegd krijgen wat je camera kan en wat jij kunt doen.
  • Je wilt in 1 dag tools mee krijgen en niet weken lang naar een cursus en direct meer uit je camera halen!

 

Met deze privé cursus kunnen we exact doornemen waar jij behoefte aan hebt. Jij geeft mij van te voren je wensen door, wat je precies wilt leren. In mijn zoektocht naar workshops toen ik net startte, kwam ik na een workshop vaak thuis met een onbevredigd gevoel. Ik had toch net niet die informatie gekregen waar ik juist zo naar op zoek was. Daarom werk ik niet volgens een vast programma, maar omdat het een basiscursus betreft komt natuurlijk wel de basis aan bod. Heb je specifieke vragen, mail mij deze van tevoren, zodat ik deze in de workshop kan verwerken.

 

Waar gaan we het over hebben tijdens de cursus:

  • Wat is diafragma, sluitertijd, iso-waarde? Welk effect hebben ze op de foto?
  • Hoe krijg je je onderwerp scherp op de foto. En hoe krijg je een onscherpe achtergrond (scherptediepte)?
  • Wat is het verschil tussen RAW en JPG?
  • Wat is witbalans en hoe pas ik dit aan?
  • Waar let ik op m.b.t. het licht?

We beginnen de dag met theorie, maar gaan ook lekker oefenen! Met doen leer je namelijk sneller wat er gebeurd in je camera. En ga je sneller het principe snappen.

De workshop basisfotografie is bedoeld voor iedereen met een spiegelreflexcamera. Iedereen die méér wil dan fotograferen op de P- stand. Ik beloof je een gezellige en waardevolle dag. Aan het einde van de dag heb je genoeg tools mee om verder te experimenteren en betere foto’s te maken. Daar ga je nog heel veel plezier van hebben!

Kosten workshop privé basisfotografie

Deelname aan de workshop basisfotografie kost € 199,- en duurt 3 uur. Dit is inclusief koffie & thee met iets lekkers en een handout met praktische tips en informatie.

Datum en tijd in overleg.