Trouwen bij Dengh, een prachtige locatie in Utrecht. Je kunt hier zowel binnen als buiten trouwen en er is voldoende plek voor een intiem diner met al je daggasten. Dengh maakt er graag een sprookje van. Ik mocht hier in het voorjaar fotograferen en was onder de indruk van deze locatie.

De vibe op de trouwdag voelde heel relaxed en spontaan. Dat zal voor een groot deel ook zijn omdat ze niet alleen elkaar het ja woord gaven, maar ook hun kinderen een grote rol speelden die dag. Kinderen zijn nu eenmaal niet te sturen en doen lekker waar ze zelf zin in hebben. Ik houd ervan! En zo ook deze heerlijke bruiloft afgelopen voorjaar. De bruiloft kwam heel onverwacht, daar een collega fotograaf helaas zelf de bruiloft niet kon doen i.v.m. gezondheidsproblemen. Ik heb deze toen met spoed overgenomen en ben super blij dat iedereen op deze manier goed terecht is gekomen. Bruidspaar blij, fotograaf blij en ik blij. Mooi om te zien hoe fotografen elkaar tegenwoordig als collega’s zien en niet als concurrenten en je er voor elkaar kunt zijn.

Terug naar de bruiloft! Het was voor mij stiekem een hele speciale. Ik ben geboren en getogen in Utrecht en ik ben er inmiddels al 18 jaar weg. De trouwreportage hebben wij geschoten in park Oog in Al, een park waar ik als kind heel wat uren heb vertoefd en waar ik altijd heen fietste voor de bibliotheek. Het was dan ook een al sentiment om er rond te lopen. Wat een heerlijk gevoel!

De ceremonie en de rest van de dag werden allemaal bij Dengh gevierd wat een dag ook heel rustig houd en je alle tijd hebt om de tijd met vrienden en familie door te brengen. Zoek je een trouwlocatie in de omgeving van Utrecht, dan raad ik je aan om ook trouwen bij Dengh te overwegen.