Trouwfotografie Alphen aan den Rijn

In juli was het zover, de trouwdag van Maaike & Gert-Jan. Ik mocht starten bij Maaike thuis in Nieuwkoop, waar ze samen met haar moeder en zusjes was om zich klaar te maken voor haar grote dag. Gert-Jan kwam haar ophalen onder toezicht van alle lieve familie.

We zijn naar park boswijk gereden in Alphen aan den Rijn om daar de fotosessie te maken. Het was een warme en prachtige dag….. dus we hebben flink de schaduw opgezocht! Het park is groot genoeg om rustige rond te wandelen en her en der op wat plekken mooie foto’s te schieten. Daarna door naar het prachtige Regthuys  in Nieuwkoop, wat een sfeervolle plek om te trouwen. Het is er klein, maar als het past qua daggasten, is het echt iets om te overwegen. Dus als je een mooie intieme trouwlocatie zoekt is dat zeker een aanrader.

Ook de prachtige kerk aan het einde van de straat is prachtige overigens. Twee fotogenieke gebouwen. We sloten de dag af bij Alfreds waar de taart werd aangesneden, gezellig borrelen in de tuin, en aansluitend een diner. Het was een dag vol humor, mooie en lieve momentjes. Ik wens ze alle geluk in het huwelijk, en dat ze altijd net zoveel humor blijven houden met elkaar!

Bewaren

Bewaren