Mentorsessie / Skype vragenuurtje

1 op 1 mentorsessie

Is fotografie voor jou meer dan een hobby? Wil je van jouw passie je werk maken? Dan help ik jou als beginnend fotograaf graag bij het opstarten of het verder ontwikkelen van je eigen bedrijf.
Na meer dan 10 jaar als zelfstandige te werken, kan ik zeggen dat ik ruime ervaring heb in het ondernemerschap. Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook workshops en mentorsessies geef, dus heb ik besloten dat ik dat eindelijk ga geven ;-).

In mijn zoektocht naar workshops toen ik net startte, kwam ik na een workshop vaak thuis met een onbevredigd gevoel. Ik had toch net niet die informatie gekregen waar ik juist zo naar op zoek was. Daarom werk ik niet volgens een vast programma. Tijdens een mentorsessie mag je me alles vragen (ik ben een open boek en heb geen geheimen) en bepaal jij waar we het over gaan hebben. Waar loop je tegen aan? Dit kan je bedrijfsvoering zijn, workflow, editten, verkoop albums. Etc. Etc. Van te voren stuur je mij gericht een e-mail waar jij op vast loopt. Aan de hand daarvan help ik je heel gericht 3 uur lang met jouw “struggles”. Dit alles met het behoud van je eigen identiteit.

De mentorsessie vindt doordeweeks plaats in Moordrecht of Gouda (afhankelijk van je vervoer) De sessie duurt drie uur en kost 295,- excl. BTW en incl koffie/thee en lekkere koekjes ;-).
Datum en tijd in overleg.

 

Skype vragenuurtje

Mocht een complete sessie van 3 uur te lang voor je zijn, maar heb je wel de behoefte om wat brandende vragen te stellen? Dan kunnen we ook een Skype vragenuurtje inplannen. Je stuurt mij van te voren dan een lijstje met een aantal vragen waar je meer over wilt weten. Ik geef je dan zoveel mogelijk antwoorden, zodat je weer met een frisse blik verder kunt met je bedrijf en/of fotografie. Dit alles met het behoud van je eigen identiteit.

De kosten voor een Skype vragenuurtje zijn € 95,- excl. BTW.
Datum en tijd in overleg.