Op zoek naar een Bruidsfotograaf in DEN HAAG?

Sfeervolle trouwfoto’s in Den haag door 2 fotografen

Ons doel is om een bruidsreportage af te leveren die volledig van jullie trouwdag weerspiegelt. We willen niet alleen de mooie momenten vastleggen, maar ook de oprechte emoties, de humor en de hilarische momenten die bij een bruiloft horen.

wat kunnen jullie van ons verwachten?

Ongedwongen, echte momenten.

Met onze relaxte aanpak leggen we persoonlijke en authentieke momenten vast tijdens jullie bruiloft. We leggen de sfeer vast, jullie blikken naar elkaar en ontroerende momenten met jullie familie. Alles wat jullie dag zo uniek maakt, wordt door ons vastgelegd. We streven we ernaar om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Het grootste compliment dat we vaak horen van bruidsparen is dat we op een opvallend onopvallende manier aanwezig zijn. Dat is precies wat we willen bereiken! Op die manier kunnen jullie volop genieten van jullie dag, terwijl wij de herinneringen vastleggen, zodat jullie de dag opnieuw kunnen beleven.

Wat is het voordeel van 2 fotografen?

4 ogen zien meer dan 2 paar

Door met twee fotografen te werken, kunnen we meer momenten en details vastleggen. Omdat de standpunten verschillend zijn geeft dit ook een hele fijne afwisseling van de foto's in jullie album.

Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar

Het vastleggen van zowel jullie als jullie gasten:

We verdelen de taken tussen ons, waardoor we zowel jullie als de gasten op hetzelfde enthousiaste moment kunnen fotograferen. Terwijl bijvoorbeeld Celiça de belangrijke momenten zoals de kus, het omdoen van de ringen en het tekenen van de akte vastlegt tijdens de trouwceremonie, richt Lilian zich op de ontroerende momenten van de gasten, zoals een traantje van een mama of het bruidsmeisje dat niet kan wachten om de ringen te brengen.

Opsplitsen:

Door op sommige momenten op te splitsen, kunnen we op twee verschillende locaties tegelijkertijd zijn. Lilian brengt bijvoorbeeld vaak Celiça naar de ene locatie en gaat vervolgens naar de bruidegom voor zijn voorbereidingen. Daarna komen we weer samen en vervolgen we de rest van de trouwdag samen.

Wat ontvangen jullie?

1

uitgebreid kennismakingsgesprek

3

minimaal 6 uur fotografie

We werken in heel Nederland, de studio zit gevestigd in Moordrecht. Gesprekken kunnen daar worden ingepland met Celiça. Natuurlijk kunnen we ook een videocall inplannen!

Onze pakketten starten bij 6 uur fotografie. Maar vraag gerust naar de last minute of laagseizoen mogelijkheden.
De pakketten op website zijn tot 8 uur, maar uiteraard kunnen wij veel langer aanwezig zijn.

2

twee Fotografen

De hele dag hebben jullie 2 fotografen tot jullie beschikking, dit geeft een hele fijne afwisseling in de foto's en maakt een fotoalbum heel afwisselend.

4

alle foto's bewerkt en op hoge resolutie/

LUXE TROUWALBUM

Alle foto's die jullie ontvangen zijn bewerkt en op hoge resolutie. Zo kunnen jullie eindeloos zelf foto's afdrukken of delen met jullie geliefden.
Wanneer jullie voor een albumpakket kiezen zit er ook een luxe album bij!

Yes! Dit willen wij

Trouwfotografie pakketten

Om elk bruidspaar de volledige aandacht te kunnen geven, fotograferen wij een beperkt aantal bruiloften per maand.

Met name de maanden april – september zitten snel vol, dus wacht niet te lang met jullie mailtje en vul hier direct het contactformulier in.

Passen de onderstaande pakketten niet bij jullie wensen? Wij denken graag mee voor een pakket op maat.

03

02

01

8 uur fotografie + Luxe album

6 uur fotografie + Luxe album

6 uur fotografie

• 2 fotografen
• 8 uur fotografie op jullie trouwdag
• 30x30cm linnen/velvet trouwalbum
• 40 pagina's in het album

• Binnen een week een kleine preview

Min. 350 bewerkte foto’s op hoge resolutie (schatting) zonder watermerk.
• Extra uren fotografie 150 euro

• 2 fotografen
6 uur fotografie op jullie trouwdag
• 30x30cm linnen/velvet trouwalbum
• 30 pagina's in het album

• Binnen een week een kleine preview

Min. 250 bewerkte foto’s op hoge resolutie (schatting) zonder watermerk.
• Extra uren fotografie 150 euro

• 2 fotografen
6 uur fotografie op jullie trouwdag
• 20x20cm linnen album
• 16 pagina's in het album

• Binnen een week een kleine preview

Min. 250 bewerkte foto’s op hoge resolutie (schatting) zonder watermerk.
• Extra uren fotografie 150 euro

Investering:

Investering:

Investering:

€1995,-

€2895,-

€2495,-

BOEK

BOEK

BOEK

FAQ

Hoeveel tijd hebben wij nodig voor de bruidsreportage?

Wat zijn mooie trouwlocaties in Den Haag?

De locatie heeft invloed op de sfeer van jullie trouwfoto’s. Willen jullie alle foto's in de stad of ook een paar in de groene natuur?
Er zijn voldoende mooie locaties te vinden, PARK CENTRAAL DEN HAAG, Hotel des Ingles, Barbarossa aan het strand van Scheveningen, Saturnus van At The Binck is en het oude stadhuis in Den haag.

Natuurlijk hangt het allemaal af van jullie persoonlijke wensen. We begrijpen dat niet alle bruidsparen langdurige fotoshoots willen, en dat is helemaal prima. Het is zeker niet nodig. Doordat we als team samenwerken, kunnen we al veel foto's maken in een korte tijd. Het is echter vaak prettig om ongeveer een uur de tijd te hebben. Op die manier kunnen we de ontspannen sfeer vastleggen die we graag willen zien in de foto's, zonder steeds op de klok te hoeven kijken.

Bieden jullie ook de mogelijkheid om een fotoalbum of prints te bestellen?

Hoeveel ervaring hebben jullie?

Na meer dan 250 trouwreportages te hebben geschoten hebben wij aardig wat ervaring opgedaan. We denken daarom ook graag mee over de dagplanning mochten jullie daar hulp bij nodig hebben.

Absoluut, voor ons een album eigenlijk een must ;-). Het is een prachtige manier om jullie trouwdag weer tot leven te brengen.

Onze fotoalbums zijn van hoge kwaliteit en bieden luxe opties wat betreft materialen. Jullie kunnen kiezen uit verschillende materialen, zoals linnen, leer en velvet, om het album helemaal aan jullie stijl en voorkeur aan te passen. Daarnaast hebben jullie ook de mogelijkheid om een foto of jullie namen op de voorzijde van het album te plaatsen, wat een persoonlijk en uniek tintje toevoegt. We zorgen ervoor dat het fotoalbum een prachtige en tastbare herinnering wordt aan jullie speciale dag.

LIEVE WOORDEN VAN

Bart & Janneke

Wij zijn super blij met de foto’s van onze trouwdag. Tijdens de hectische ochtendvoorbereidingen was ze rustig aanwezig, een stabiele, kalme factor. We hebben tijdens de ceremonie helemaal niet gemerkt dat ze foto’s aan het nemen waren. De fotoshoot daarna was een van de hoogtepunten van de dag. We hadden er ruim de tijd voor uitgetrokken en de shoot was een moment van rust en ontspanning. Veel gelachen samen. Ze voelden goed aan wat we wel en niet wilden. De reportage is dan ook helemaal naar verwachting, beter nog zelfs. Er zitten geweldige beelden bij, één foto heeft zelfs een award gewonnen! We zijn heel blij dat we hebben gekozen voor Memories for Life. Als je voor hun kiest, weet je zeker dat je prachtige foto’s krijgt.

2 bruidsfotografen met 1 guilty pleasure: WE LOVE LOVE

WIE ZIJN WIJ?

Ja echt, wij zijn stiekem een beetje verslaafd aan de liefde. En aan feestjes, oke oke, you got us! Zonder gekheid, wij worden echt ontzettend blij van het vertellen van jullie liefdesverhaal. Onze missie is om jullie volop te laten genieten van jullie speciale dag, terwijl wij kostbare herinneringen vastleggen. Zodat jullie de emoties en momenten telkens opnieuw kunnen herbeleven.