TROUWABLUMS & WANDDECORATIE

Het trouwalbum is een prachtige, tastbare herinnering van de meest mooie dag in jullie leven! Eerlijk is eerlijk, de meeste dingen van je trouwdag draag of doe je maar 1x. Een trouwjurk draag je maar 1 keer, je schoenen gaan in de kast, de taart is opgegeten…… maar een trouwalbum pak je er toch steeds weer bij.

trouwalbums

Step 02

Step 01

Ontwerpen

Keuze album

Na de trouwdag begin ik met het uitzoeken van alle foto's .

Ik edit alle overgebleven foto's, zodat jullie straks print ready bestanden hebben om zelf nog af te drukken.

Na het editten start het ontwerpen van het album.

De trouwalbums zijn in vele materialen te bestellen. Prachtig linnen, aaibaar velvet of stoer leder. Het is er allemaal. Na de trouwdag ontvangen jullie dan ook een bestelformulier waar dit allemaal op terug te vinden is en jullie rustig kunnen bedenken wat jullie willen. Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom om nog een keer langs te komen om de materialen in het echt te bekijken.

Step 04

Step 03

album naar de drukker

proofing

Wanneer het ontwerp klaar is ontvangen jullie een email met daarin de link naar het album. Jullie kunnen nu samen rustig het album helemaal doorbladeren en eventueel nog aanpassingen doorgeven.

Naast de link van het album ontvangen jullie ook een link van alle foto's die jullie gaan ontvangen. Zo weten jullie precies uit welke foto's jullie kunnen kiezen.

Wanneer jullie helemaal happy zijn met het ontwerp gaat het album in productie bij de drukker. Dit duurt ongeveer 4 weken, daar het album helemaal handgemaakt is.

Ik beloof: het is het wachten waard!

Wallart

Chromaluxe

In een woord WAUW. ChromaLuxe is een fantastische eye catcher aan de wand. ChromaLuxe bestaat uit een dunne plaat aluminium met een matte of glanzende coating. Hier wordt met een speciale techniek jouw afbeelding op aangebracht. Museum kwaliteit!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.