Kind Words from Our Happy Couples

Brenda & Marlon:

veluwe

Celiça en Frederique hebben onze onvergetelijk mooie dag prachtig vastgelegd. Door hun jarenlange ervaring hebben ze bijgedragen aan een ontspannen sfeer.
Memories for life fotografie luisterde naar onze wensen, dacht mee over wat mogelijk was en het resultaat mag er zijn!!!

Danny & Nikita

Rotterdam

Super lieve en aardige fotografe. Fijn dat ze ook met zijn tweeën zijn en dus kunnen opsplitsen. Enorm flexibel op onze dag die door het weer wat aanpassingen nodig had. Ze vallen niet op tussen al je genodigde, zijn super professioneel en het belangrijkste het zijn de mooiste en prachtigste herinneringen van onze dag in een mooi album.

Deze fotografe raden wij zeker aan!! Houd je van deze stijl van foto’s, kies dan voor memories for life.

Bart & Janneke

Rotterdam

Wij zijn super blij met de foto’s die Celiça van onze trouwdag heeft gemaakt.

We hebben tijdens de ceremonie helemaal niet gemerkt dat ze foto’s aan het nemen was. Veel gelachen samen en met Celiça.

Ze voelde goed aan wat we wel en niet wilden. De reportage is dan ook helemaal naar verwachting, beter nog zelfs. Er zitten geweldige beelden bij, en één foto heeft zelfs een award gewonnen!

We zijn heel blij dat we hebben gekozen voor Celiça. Als je voor haar kiest, weet je zeker dat je prachtige foto’s krijgt.

copy-aAdriaan & Marijke

Den haag

Gegarandeerd prachtige herinneringen aan je bruiloft wanneer Celiça de foto’s maakt!

Ze weet goed de sfeer te vangen op de dag en de mooiste momenten op natuurlijke wijze vast te leggen. Daarnaast voelt ze goed aan wat bij een bruidspaar past en is ze zelf flexibel en ontspannen (mijn moeder dacht eigenlijk dat ze een bekende was, zo gemakkelijk, ontspannen en natuurlijk was ze aanwezig).

Het mag duidelijk zijn dat ook wij erg tevreden zijn met onze trouwfoto’s en heel blij zijn deze mooie herinneringen voor altijd bij ons te hebben.