De grote dag van Gerdien en Rogier brak aan. Zij zelf, maar ook wij hebben er echt naar uitgekeken. Het was van te voren bekend dat het een prachtige dag zou worden, waar aan alles was gedacht. De styling, de locaties, de catering echt alles was goed verzorgd. En dat is natuurlijk voor het bruidspaar zelf heerlijk, ook als fotografen is het een feestje om dat allemaal vast te kunnen leggen. Net een grote snoepjes winkel, waar je in het begin even niet weet waar te beginnen :).

De locatie was de tuin van de ouders van Rogier. Deze tuin is bijzonder omdat het helemaal is aangelegd door de vader van Rogier. Dit was voor hun de perfecte locatie. Gerdien schrijft later: “Het is ook heerlijk om alles thuis te doen omdat je nu nog steeds vaak op je trouwlocatie rondloopt wat weer herinnert aan die geweldige dag”.

Gerdien vond het mooiste moment van de dag: “Het moment dat we elkaar voor het eerst zagen en het moment dat we getrouwd waren voor de wet, en door de tuin over de witte loper weer weg liepen op het nummer van Jan Smit en Kim Lian van der Meij: Jij bent daar”.

De leveranciers die mede mogelijk hebben gemaakt dat de dag op rolletjes liep:

Cateraar: Brussels Lof
Jurk: Weddings
Taart: Bakkerij Voordijk
Bloemen: De Wilgenroos (Hilda Middelkoop)
Tent en inrichting: verhuurbedrijf De Vlieger