bruidsfotograaf Hendrik Ido Ambacht

- Journalistieke trouwfoto’s in Hendrik Ido Ambacht, a memory for life -

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf in Hendrik Ido Ambacht ? Hendrik Ido Ambacht is een prachtige omgeving om te trouwen. Er zijn tal van mooie trouwlocaties in de buurt waar jullie verderop meer over kunnen lezen. Wij (Celiça en Frederique ) hebben een ontspannen manier van fotograferen zodat jullie helemaal jezelf zijn op de foto's. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het vastleggen van de sfeer, de blikken van jullie samen, of de ontroerende momenten voor jullie familie. Ons doel als trouwfotograaf Hendrik Ido Ambacht is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Het grootste compliment dat we vaak horen van bruidsparen: Jullie zijn zo opvallend onopvallend aanwezig zijn. En dat is onze missie! Zo genieten jullie volop van jullie dag, en creëren wij een herinnering op beeld, waardoor jullie de dag weer helemaal herbeleven.

 

Door twee fotografen vastgelegd

Uniek is dat wij altijd met z'n tweeën werken. Niet alleen het feit dat je vanuit verschillende hoeken kunt werken is een meerwaarde, maar ook het feit dat je meer aandacht kunt schenken aan de familie en vrienden. Zij zijn in onze ogen namelijk net zo belangrijk als jullie zelf en horen thuis binnen de hele bruidsreportage. We hebben voor beide meer oog als we samen zijn. We fotograferen dus niet allebei hetzelfde, een van ons richt zich op het bruidspaar en de ander op de familie en vrienden. Daarnaast kunnen we voor de ceremonie onafhankelijk van elkaar de bruid en bruidegom volgen. Met 2 fotografen hoef je dus geen concessies meer te doen.

 

Trouwfotografie Hendrik Ido Ambacht sfeerimpressie

Hieronder korte impressie van een trouwreportages in omgeving Hendrik Ido Ambacht. Meer foto’s bekijken? Bekijk het Portfolio

PRIJZEN bruidsfotograaf

De kosten voor een bruidsreportage start bij 1695 euro voor 6 uur fotografie.

 

+ Incl. 2 fotografen op jullie trouwdag
+ Een selectie van minimaal 250 foto’s, Volledig bewerkt en afgeleverd op USB

+ Linnen mini album van 20x20 cm met 20 bladzijden

+ Een prachtige online slideshow binnen 3 weken na jullie huwelijk

+ De selectie foto's in een online galerij om te delen met jullie familie & vrienden

Benieuwd naar de uitgebreide prijslijst?
Deze mailen we jullie met alle liefde!

DE MOOISTE TROUWLOCATIES IN Hendrik Ido Ambacht

Als trouwfotograaf Hendrik Ido Ambacht hebben wij veel ervaring met verschillende trouwlocaties in Hendrik Ido Ambacht en omgeving. De locatie heeft invloed op de sfeer van jullie trouwfoto’s. Willen jullie alle foto's in de stad of ook een paar in de groene natuur? Bekende in de omgeving zijn: Villa Augustus in Dordrecht, de Heeren van Ambacht , de theetuin in Ridderkerk. Uiteraard zijn er nog een tal van andere mogelijkheden.

wat zeggen andere bruidsparen over ons?

"Celiça en Frederique hebben onze onvergetelijk mooie dag prachtig vastgelegd. Door hun jarenlange ervaring hebben ze bijgedragen aan een ontspannen sfeer.
Memories for life fotografie luisterde naar onze wensen, dacht mee over wat mogelijk was en het resultaat mag er zijn!!"

VOLG je mij al OP INSTAGRAM?