Bruidsfotograaf
Hendrik ido ambacht

– Sfeervolle trouwfoto’s in hendrik ido ambacht, a memory for life –

Hoe wil jij terug kunnen kijken op jullie trouwdag? Wat maakt de bruiloft echt jullie dag? Door mijn ontspannen manier van fotografie worden persoonlijke momenten, echte momenten op de foto. Helemaal zoals jullie zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het vastleggen van de sfeer, de blikken van jullie samen, of de ontroerende momenten voor jullie familie. Alles wat jullie dag helemaal eigen maakt. Mijn doel als bruidsfotograaf Hendrik Ido Ambacht is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Het grootste compliment is: dat ik zo opvallend onopvallend fotografeer. En dat is mijn missie! Zo genieten jullie volop van jullie dag, en creëer ik een herinnering op beeld, waardoor je de dag weer helemaal herbeleefd als je de beelden bekijkt.

TROUWFOTOGRAFIE HENDRIK IDO AMBACHT SFEERIMPRESSIE

Hieronder korte impressie van een trouwreportage in omgeving Hendrik Ido Ambacht. Meer foto’s bekijken? Bekijk het Portfolio.

ENHOUSIAST OVER BRUIDSFOTOGRAFIE   IN HENDRIK IDO AMBACHT

Jullie zijn enthousiast? Dan bespreek ik graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie ideeën en kunnen jullie enkele voorbeeldalbums inzien. Mocht ik helaas niet meer beschikbaar zijn dan kan ik, wanneer gewenst, jullie doorverwijzen naar collegafotografen met een vergelijkbare stijl die nog wel beschikbaar zijn.

Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, dan leg ik dat graag met jullie vast. Wil je graag dat ik meedenk over de dagindeling, of heb je andere vragen, dan kun je altijd contact opnemen. Grote kans dat ik door mijn jarenlange ervaring in bruiloften je wellicht aan aantal leuke tips kan geven.

WAT ZEGGEN ANDERE BRUIDSPAREN OVER MIJ?

Via onze weddingplanner zijn wij bij Memories For Life terecht gekomen. De stijl is ‘clean’ en rustig en dat spreekt ons erg aan. Eerst lieten wij een pre-wedding shoot maken. Hierdoor konden wij aan het fotograferen wennen (en hadden we gelijk een mooie foto voor de uitnodigingen). Op de grote dag zelf hebben ze heel veel mooie foto’s gemaakt. Zowel van ons als van alle gasten. Ze deden hun werk onzichtbaar en dat leverde leuk shots op. Na de bruiloft is er een geweldig album voor ons gemaakt.

Wij zijn zo blij met Celiça’s werk dat we inmiddels ook een newbornshoot en een cakesmash van onze dochter hebben laten maken. Dit geeft wel aan dat we erg tevreden zijn!

Lex & Brigtitte

Wij zijn super blij met de foto’s die Celiça samen met haar collega van onze trouwdag heeft gemaakt. Tijdens de hectische ochtendvoorbereidingen was ze rustig aanwezig, een stabiele, kalme factor. We hebben tijdens de ceremonie helemaal niet gemerkt dat ze foto’s aan het nemen was. De fotoshoot daarna was een van de hoogtepunten van de dag. We hadden er ruim de tijd voor uitgetrokken en de shoot was een moment van rust en ontspanning. Veel gelachen samen en met Celiça. Ze voelde goed aan wat we wel en niet wilden. De reportage is dan ook helemaal naar verwachting, beter nog zelfs. Er zitten geweldige beelden bij, en één foto heeft zelfs een award gewonnen! We zijn heel blij dat we hebben gekozen voor Celiça. Als je voor haar kiest, weet je zeker dat je prachtige foto’s krijgt.

Bart & Janneke

Gegarandeerd prachtige herinneringen aan je bruiloft wanneer Celiça de foto’s maakt! Ze weet goed de sfeer te vangen op de dag en de mooiste momenten op natuurlijke wijze vast te leggen. Daarnaast voelt ze goed aan wat bij een bruidspaar past en is ze zelf flexibel en ontspannen (mijn moeder dacht eigenlijk dat ze een bekende was, zo gemakkelijk, ontspannen en natuurlijk was ze aanwezig) Het mag duidelijk zijn dat ook wij erg tevreden zijn met onze trouwfoto’s en heel blij zijn deze mooie herinneringen voor altijd bij ons te hebben.

Adriaan & Marijke

Contact

Enthousiast en wil je een reportage boeken?
Of heb je gewoon een vraag, suggestie of opmerking? Let me know!