bruidsfotograaf Rotterdam

- Journalistieke trouwfoto’s in Rotterdam, a memory for life -

Wat vinden jullie belangrijk bij het vinden van een trouwfotograaf in Rotterdam? Wat zien jullie graag terug in de bruidsreportage? Door onze ontspannen manier van fotografie worden persoonlijke momenten op jullie bruiloft, echte momenten op de foto. Helemaal zoals jullie zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het vastleggen van de sfeer, de blikken van jullie samen, of de ontroerende momenten voor jullie familie. Alles wat jullie dag helemaal eigen maakt. Ons doel als trouwfotograaf Rotterdam is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Het grootste compliment dat we vaak horen van bruidsparen: Jullie zijn zo opvallend onopvallend aanwezig zijn. En dat is onze missie! Zo genieten jullie volop van jullie dag, en creëren wij een herinnering op beeld, waardoor jullie de dag weer helemaal herbeleven.

 

bruidsreportage Door twee fotografen vastgelegd

Uniek is dat wij altijd met z'n tweeën werken. Niet alleen het feit dat je vanuit verschillende hoeken kunt werken is een meerwaarde, maar ook het feit dat je meer aandacht kunt schenken aan de familie en vrienden. Zij zijn in onze ogen namelijk net zo belangrijk als jullie zelf en horen thuis binnen de hele bruidsreportage. We hebben voor beide meer oog als we samen zijn. We fotograferen dus niet allebei hetzelfde, een van ons richt zich op het bruidspaar en de ander op de familie en vrienden. Daarnaast kunnen we voor de ceremonie onafhankelijk van elkaar de bruid en bruidegom volgen. Met 2 fotografen hoef je dus geen concessies meer te doen.

Trouwfotografie Rotterdam sfeerimpressie

Hieronder korte impressie uit de trouwreportages in o.a. Rotterdam. Meer foto’s bekijken? Bekijk het Portfolio

PRIJZEN bruidsfotograaf

De kosten voor een bruidsreportage start bij 1695 euro voor 6 uur fotografie.

 

+ Incl. 2 fotografen op jullie trouwdag
+ Een selectie van minimaal 250 foto’s, Volledig bewerkt en afgeleverd op USB

+ Linnen mini album van 20x20 cm met 20 bladzijden

+ Een prachtige online slideshow binnen 3 weken na jullie huwelijk

+ De selectie foto's in een online galerij om te delen met jullie familie & vrienden

Benieuwd naar de uitgebreide prijslijst?
Deze mailen we jullie met alle liefde!

DE MOOISTE TROUWLOCATIES IN ROTTERDAM

Als trouwfotograaf Rotterdam hebben wij veel ervaring met verschillende trouwlocaties in Rotterdam en omgeving. De locatie heeft invloed op de sfeer van jullie trouwfoto’s. Willen jullie alle foto's in de stad of ook een paar in de groene natuur? Bekende trouwlocaties zijn: SS Rotterdam, het Heerenhuis, van Nelle Fabriek, Maassilo, Het Koetshuis, in de Waalse kerk, in het Wereldmuseum. Denk voor de bruidsreportage ook eens aan park Trompenburg museum Rotterdam of de kunsthal. Uiteraard zijn er nog een tal van andere mogelijkheden.

wat zeggen andere bruidsparen over ons?

"Celiça en Frederique hebben onze onvergetelijk mooie dag prachtig vastgelegd. Door hun jarenlange ervaring hebben ze bijgedragen aan een ontspannen sfeer.
Memories for life fotografie luisterde naar onze wensen, dacht mee over wat mogelijk was en het resultaat mag er zijn!!"

VOLG je mij al OP INSTAGRAM?