een ontspannen shoot met het gezin

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf / kinderfotograaf die op een ontspannen en relaxte manier je gezin (of je zwangerschap) op de foto zet? Dan denk ik dat je heel blij wordt van mijn fotosessies ;-).

De tijd raast voorbij en voor het weet zijn je kids groot. Cliché, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het echt zo is!
Alle fases zijn mooi en het waard om vastgelegd te worden in een mooie fotoreportage. Mijn doel is om een serie neer te zetten waarin jullie jezelf herkennen en de vrolijkheid en liefde te zien is.

kinderfotografie moordrecht

“Wat een leuke dag vandaag! De kids waren zo ontspannen bij jou, je hield zoveel rekening met het afstand houden met ons gezin i.v.m. het COVID-19 Virus. En de locatie was gewoon prachtig. Dank je wel voor vandaag.”

Kyara

kinderfotografie gouda

“Prachtige locatie en de kinderen waren al snel op hun gemak. Zeker in deze tijd een moment om te ontspannen en te genieten. Erg benieuwd naar het resultaat. Bedankt!”

Samantha

 “Ondanks de gekke situatie waarin we momenteel verkeren wereldwijd was het een leuke ervaring! 😄 Superleuk hoe je het deed met onze jonge meiden!”

Daan

prijzen

Contact

Heb je vragen aan Memories for Life, wil je een familieshoot plannen?
Stuur dan gerust een bericht via onderstaand formulier dan neem ik contact met je op.