Een festivalbruiloft, wat een feestje was dat! De sfeer, de details, het stond al lang op mijn verlanglijstje. Het kennismakingsgesprek hadden we een paar maanden van te voren, en hoewel het bruidspaar uit Zuid-Holland komt hebben zij er toch voor gekozen om in Hoge Hexel te gaan trouwen. Ik werd meteen nieuwsgierig: waarom daar? Het bleek heel simpel. Ze wilden graag een festivalbruiloft, maar wilden ook graag zelf in de hand hebben met welke leveranciers ze wilden werken. En dat kan helaas niet op elk festival terrein. Zodoende kwamen ze in Hoge Hexel terecht, tevens bleef om die reden alle gasten slapen en hebben ze de volgende dag nog heerlijk samen ontbeten. Een geweldige afsluiter natuurlijk!

Ieder huwelijk is prachtig om vast te leggen, maar heel soms waan je je als fotograaf wel in een snoepjeswinkel qua aankleding van de locatie ;-). En laat de tafel met allerlei verschillende taarten ook letterlijk snoepjes zijn! Het viel mij op hoe alle gasten enorm hun best hadden gedaan om ook allemaal in festival style gekleed te zijn. Ieder op zijn eigen manier, dat maakt de sfeer helemaal compleet naar mijn idee!

Ik hoop dat ik jullie met deze serie de sfeer van de dag kan meegeven. De eerste reactie van de bruidegom was in iedere geval heel enthousiast: “Ik zit hier op mijn werk echt enorm te genieten van de foto’s. een grote big smile 🙂 Thanks”

 

[pp_gallery id=”8575″ style-id=”__full-size-images__”]