kinderfotografie reeuwijkse plassen

Kinderfotografie
Rotterdam

– Sfeervolle kinderfoto’s  in Rotterdam, a memory for life –

Ben je op zoek naar kinderfotografie Rotterdam? Zoek je een familiefotograaf / kinderfotograaf in de omgeving Rotterdam, die op een ontspannen en relaxte manier je gezin (of je zwangerschap) op de foto zet? Dan denk ik dat je heel blij wordt van mijn fotosessies ;-).

De tijd raast voorbij en voor het weet zijn je kids groot. Cliché, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het echt zo is! Alle fases zijn mooi en het waard om vastgelegd te worden in een mooie fotoreportage.

Het is heerlijk om soms weer even terug in de tijd te gaan, bij het bekijken van de foto’s.

Ik laat jullie niet poseren voor de foto’s. Dit betekent dat ik jullie zo veel mogelijk je eigen ding laat doen. Geen stijve foto’s. Maar even een uurtje heerlijk van elkaar genieten. Mijn doel is om een serie neer te zetten waarin jullie jezelf herkennen en de vrolijkheid en liefde te zien is.

Deze fotosessie kan ook geboekt worden om een complete familie op de foto te zetten, ik fotograaf naast de hele groep dan ook de gezinnen nog apart met elkaar.

TROUWFOTOGRAFIE WOERDEN SFEERIMPRESSIE

Hieronder korte impressie van een trouwreportage in omgeving Woerden. Meer foto’s bekijken? Bekijk het Portfolio.

kinderfotografie Gouda

Wat kost zo’n toffe familiefotosessie?

De sessie duurt 1 uur en kost 250,-
Bij deze sessie zitten 25 digitale foto’s inbegrepen (hoge resolutie en allemaal in kleur en zwart/wit). Buitenlocatie naar keuze (incl. reiskosten binnen 15 km (2841AS), anders 0,35 cent per km). Keuze uit de foto’s d.m.v. een online gallery

Optie om extra foto’s af te nemen of fotoafdrukken te bestellen

 

Contact

Enthousiast en wil je een reportage boeken?
Of heb je gewoon een vraag, suggestie of opmerking? Let me know!