[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Brenda & Marlon: Celiça en Frederique hebben onze onvergetelijk mooie dag prachtig vastgelegd. Door hun jarenlange ervaring hebben ze bijgedragen aan een ontspannen sfeer.
Memories for life fotografie luisterde naar onze wensen, dacht mee over wat mogelijk was en het resultaat mag er zijn!!!

 

 

 

 

Danny & Nikita: Super lieve en aardige fotografe. Fijn dat ze ook met zijn tweeën zijn en dus kunnen opsplitsen. Enorm flexibel op onze dag die door het weer wat aanpassingen nodig had. Ze vallen niet op tussen al je genodigde, zijn super professioneel en het belangrijkste het zijn de mooiste en prachtigste herinneringen van onze dag in een mooi album.

Deze fotografe raden wij zeker aan!! Houd je van deze stijl van foto’s, kies dan voor memories for life.

 

 

 

DeMasters_3eKwartaalBart & Janneke: Wij zijn super blij met de foto’s die Celiça van onze trouwdag heeft gemaakt. Tijdens de hectische ochtendvoorbereidingen was ze rustig aanwezig, een stabiele, kalme factor. We hebben tijdens de ceremonie helemaal niet gemerkt dat ze foto’s aan het nemen was. De fotoshoot daarna was een van de hoogtepunten van de dag. We hadden er ruim de tijd voor uitgetrokken en de shoot was een moment van rust en ontspanning. Veel gelachen samen en met Celiça. Ze voelde goed aan wat we wel en niet wilden. De reportage is dan ook helemaal naar verwachting, beter nog zelfs. Er zitten geweldige beelden bij, en één foto heeft zelfs een award gewonnen! We zijn heel blij dat we hebben gekozen voor Celiça. Als je voor haar kiest, weet je zeker dat je prachtige foto’s krijgt.

 

 

 

copyLex & Brigitte: Via onze weddingplanner zijn wij bij Memories For Life terecht gekomen. De stijl is ‘clean’ en rustig en dat spreekt ons erg aan. Eerst lieten wij een pre-wedding shoot maken. Hierdoor konden wij aan het fotograferen wennen (en hadden we gelijk een mooie foto voor de uitnodigingen). Op de grote dag zelf heeft ze heel veel mooie foto’s gemaakt. Zowel van ons als van alle gasten. Ze deed haar werk onzichtbaar en dat leverde leuk shots op. Na de bruiloft heeft ze een geweldig album voor ons gemaakt.
Wij zijn zo blij met Celiça’s werk dat we inmiddels ook een newbornshoot en een cakesmash van onze dochter hebben laten maken. Dit geeft wel aan dat we erg tevreden zijn!

 

 

 

copy-aAdriaan & Marijke: Gegarandeerd prachtige herinneringen aan je bruiloft wanneer Celiça de foto’s maakt! Ze weet goed de sfeer te vangen op de dag en de mooiste momenten op natuurlijke wijze vast te leggen. Daarnaast voelt ze goed aan wat bij een bruidspaar past en is ze zelf flexibel en ontspannen (mijn moeder dacht eigenlijk dat ze een bekende was, zo gemakkelijk, ontspannen en natuurlijk was ze aanwezig) Het mag duidelijk zijn dat ook wij erg tevreden zijn met onze trouwfoto’s en heel blij zijn deze mooie herinneringen voor altijd bij ons te hebben.

 

 

 

 

copy-bSander & Janika: Onze zoektocht naar een fotograaf begon op Internet, wat best overweldigend was omdat het aanbod zo groot is. De foto’s van Celiça vielen ons op door de mooie en frisse kleuren. Op haar website zagen we de prachtige reportages en hebben meteen een afspraak gemaakt. Dat gesprek was heel fijn en de boeken die we mochten inzien erg mooi, dus de keus was snel gemaakt. Omdat het idee om heel de dag gefotografeerd te worden ons zenuwachtig maakte hebben we eerst een loveshoot gedaan. Dat was in het begin spannend en onwennig, maar doordat het eigenlijk vooral gezellig was wist ze ons snel op ons gemak te krijgen. Het resultaat was super, erg blij mee. Hierdoor hebben we op de dag zelf alleen maar kunnen genieten tijdens de trouwreportage. De rest van de tijd hebben we haar eigenlijk niet meer gezien! En dat is natuurlijk heel positief. Wat ook erg leuk is aan haar foto’s is dat ze van die mooie doorkijkjes kan maken. Met bloemetjes of groen op de voorgrond bijvoorbeeld. En haar oog voor detail! Verder is Celiça erg vriendelijk en rustig, luistert ze goed naar wat je wilt en is de kwaliteit van haar producten grandioos. Echt een aanrader!

 

Bewaren

Bewaren[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]