trouwen bij dengh
trouwreportage oog in al
trouwen bij Dengh

Bruidsfotograaf
Gouda

– JOURNALISTIEKE trouwfoto’s in GOUDA, a memory for life –

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf in Gouda? Gouda is een prachtige stad om te trouwen. Er zijn tal van mooie trouwlocaties waar jullie verderop meer over kunnen lezen. Wij (Celiça en Frederique ) hebben een ontspannen manier van fotograferen zodat jullie helemaal jezelf zijn op de foto’s. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het vastleggen van de sfeer, de blikken van jullie samen, of de ontroerende momenten voor jullie familie. Ons doel als trouwfotograaf Gouda is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Het grootste compliment dat we vaak horen van bruidsparen: Jullie zijn zo opvallend onopvallend aanwezig zijn. En dat is onze missie! Zo genieten jullie volop van jullie dag, en creëren wij een herinnering op beeld, waardoor jullie de dag weer helemaal herbeleven.

Door twee fotografen vastgelegd

Uniek is dat wij altijd met z’n tweeën werken. Niet alleen het feit dat je vanuit verschillende hoeken kunt werken is een meerwaarde, maar ook het feit dat je meer aandacht kunt schenken aan de familie en vrienden. Zij zijn in onze ogen namelijk net zo belangrijk als jullie zelf en horen thuis binnen de hele bruidsreportage. We hebben voor beide meer oog als we samen zijn. We fotograferen dus niet allebei hetzelfde, een van ons richt zich op het bruidspaar en de ander op de familie en vrienden. Daarnaast kunnen we voor de ceremonie onafhankelijk van elkaar de bruid en bruidegom volgen. Met 2 fotografen hoef je dus geen concessies meer te doen.

TROUWFOTOGRAFIE GOUDA SFEERIMPRESSIE

Hieronder korte impressie uit de trouwreportages in o.a. Gouda. Meer foto’s bekijken? Bekijk het Portfolio

trouwen bij Dengh
trouwen bij Dengh
trouwen bij dengh
trouwen bij Dengh
trouwen in Oog in al

prijzen

Wat kost een bruidsreportage?
Ook al is de situatie op dit moment een beetje anders dan normaal, het blijft toch een feestje om je eigen bruiloft te mogen plannen. Alsnog kiezen veel bruidsparen ervoor om wel voor de wet te trouwen of in de Kerk. Het feest wordt uitgesteld naar een later tijdstip. Uiteraard wil je ook dit deel vastgelegd hebben. Daarom ben ik al vanaf 2 uur fotografie te boeken.

Ik denk graag met jullie mee om het juiste pakket qua fotografie met jullie samen te stellen. De huidige situatie vraagt om creatieve oplossingen. En deze bied ik jullie graag aan.

de mooiste trouwlocaties in Gouda?

Als trouwfotograaf Gouda hebben wij veel ervaring met verschillende trouwlocaties in Gouda en omgeving. De locatie heeft invloed op de sfeer van jullie trouwfoto’s. Willen jullie alle foto’s in de stad of ook een paar in de groene natuur? Bekende trouwlocaties zijn: het oude stadhuis, de lichtfabriek en de museumtuin . Denk voor de bruidsreportage ook eens aan het houtmansplantsoen of het Weegje . Uiteraard zijn er nog een tal van andere mogelijkheden.

wat vinden andere bruidsparen van ons?

WAT ZEGGEN ANDERE BRUIDSPAREN OVER MIJ?

trouwen bij Dengh

“Celiça en Frederique hebben onze onvergetelijk mooie dag prachtig vastgelegd. Door hun jarenlange ervaring hebben ze bijgedragen aan een ontspannen sfeer.
Memories for life fotografie luisterde naar onze wensen, dacht mee over wat mogelijk was en het resultaat mag er zijn!!

Contact

Enthousiast en wil je een reportage boeken?
Of heb je gewoon een vraag, suggestie of opmerking? Let me know!