bruidsfotograaf gouda

- Journalistieke trouwfoto’s in Gouda, a memory for life -

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf in Gouda? Gouda is een prachtige stad om te trouwen. Er zijn tal van mooie trouwlocaties waar jullie verderop meer over kunnen lezen. Wij (Celiça en Frederique ) hebben een ontspannen manier van fotograferen zodat jullie helemaal jezelf zijn op de foto's. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het vastleggen van de sfeer, de blikken van jullie samen, of de ontroerende momenten voor jullie familie. Ons doel als trouwfotograaf Gouda is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Het grootste compliment dat we vaak horen van bruidsparen: Jullie zijn zo opvallend onopvallend aanwezig zijn. En dat is onze missie! Zo genieten jullie volop van jullie dag, en creëren wij een herinnering op beeld, waardoor jullie de dag weer helemaal herbeleven.

 

bruidsreportage Door twee fotografen vastgelegd

Uniek is dat wij altijd met z'n tweeën werken. Niet alleen het feit dat je vanuit verschillende hoeken kunt werken is een meerwaarde, maar ook het feit dat je meer aandacht kunt schenken aan de familie en vrienden. Zij zijn in onze ogen namelijk net zo belangrijk als jullie zelf en horen thuis binnen de hele bruidsreportage. We hebben voor beide meer oog als we samen zijn. We fotograferen dus niet allebei hetzelfde, een van ons richt zich op het bruidspaar en de ander op de familie en vrienden. Daarnaast kunnen we voor de ceremonie onafhankelijk van elkaar de bruid en bruidegom volgen. Met 2 fotografen hoef je dus geen concessies meer te doen.

 

Trouwfotografie Gouda sfeerimpressie

Hieronder korte impressie van een trouwreportages in omgeving Gouda. Meer foto’s bekijken? Bekijk het Portfolio

BRUIDSREPORTAGE 2 UUR START BIJ 400,-

 

 • Een selectie van ongeveer 125 foto’s, Volledig bewerkt en afgeleverd op hoge resolutie.
 • Linnen mini album van 18x13 cm met 8 foto's
 • De selectie foto's in een online galerij om te delen met jullie familie & vrienden.
 • Extra uren 150 euro per uur (dit is inclusief nabewerking van de beelden)
 • Excl. reiskosten 0.29 per km.

BRUIDSREPORTAGE 6 UUR START BIJ 1350,-

 

 • Een selectie van ongeveer 300 foto’s, Volledig bewerkt en afgeleverd op hoge resolutie.
 • Linnen album van 20x20 cm met 30 bladzijden
 • De selectie foto's in een online galerij om te delen met jullie familie & vrienden.
 • Extra uren 150 euro per uur (dit is inclusief nabewerking van de beelden)
 • Excl. reiskosten 0.29 per km.

 

 • Pakketten inclusief 6 uur fotografie en luxe bruidsalbum van 30x30 cm start bij 1850,-

DE MOOISTE TROUWLOCATIES IN gouda

Als trouwfotograaf Gouda hebben wij veel ervaring met verschillende trouwlocaties in Gouda en omgeving. De locatie heeft invloed op de sfeer van jullie trouwfoto’s. Willen jullie alle foto's in de stad of ook een paar in de groene natuur? Bekende trouwlocaties zijn: het oude stadhuis, de lichtfabriek en de museumtuin . Denk voor de bruidsreportage ook eens aan het houtmansplantsoen of het Weegje . Uiteraard zijn er nog een tal van andere mogelijkheden.

wat zeggen andere bruidsparen over mij?

WOW!!! dit is het juiste woord om te gebruiken. Wat is Celiça ontzettend professioneel, leuk om mee te werken, Hele relaxed en mega goede
ideeën! Celiça is met ons mee geweest naar Barcelona (onze groep was zo klein en intiem, dat we gekozen hebben voor 1 fotograaf) en mede door
haar kijken wij nog steeds terug op een fantastische bruiloft. Nogmaals echt een Topper!

Volg je mij al op instagram?