Bruidsfotograaf Gouda, Waddinxveen

Het is zo leuk dat je na een aantal jaren een vaste klantenkring begint op te bouwen. Sommige komen voor het eerst bij mij voor huwelijksfotografie en daarna komen er kindjes en zie je ze weer terug voor de lens. Bij Henriëtte en Rens was het precies andersom. Ik heb ze al vaker voor de lens gehad in de studio met hun dochtertje Bibi. Dus toen ze besloten om te gaan trouwen, was het al redelijk snel beslist.

Ik mocht ook de trouwerij vastleggen. Het was 19 juli en snikheet ;)….. maar ja, Henriëtte en Rens zijn echte zonneaanbidders, dus tja… je krijgt wat je toekomt :D. We begonnen in Waddinxveen, waar Henriëtte en Bibi werden opgehaald door Rens. Daarna zijn we foto’s wezen maken in het centrum van Gouda, je kunt er heerlijk een mooi rondje lopen en bij zowel groen als leuke steegjes foto’s schieten. Bij het Weegje in Waddinxveen hebben we de rest van de reportage geschoten.  Een leuk park waar je heerlijk door heen kunt wandelen en heel veel groen te vinden is. Een aanrader als je een fotolocatie zoekt in de omgeving Gouda, Moordrecht, Waddinxveen.

Er werd getrouwd in een klein kerkje langs de Gouwe, prachtige vrijstaand gelegen langs de Gouwe. In hun favoriete restaurant werd er geproost! Ik proost ook op een mooie toekomst voor jullie!

Bruidsfotograaf Gouda, Waddinxveen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *