Over mij

Ik ben Celiça en in 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer weer.

Ik werk altijd samen met een second shooter. Toen ik net begon met fotograferen deed ik alle opdrachten alleen, na een aantal jaar kwamen er stagiares bij mij werken. Hoe meer zij groeiden in hun fotografie hoe meer ik merkte hoe fijn het is om met z’n tweeën te werken. Sinsdien neem ik altijd een extra professionele fotograaf mee. Frederique stelt zich hieronder voor!

De liefde voor fotografie heeft mijn vader mij meegegeven en daar ben ik hem enorm dankbaar voor! Mijn ouders hebben mij altijd gestimuleerd om zelfstandig en ondernemend te zijn en daardoor heb ik mijn droom waar durven maken.

Ik laat me graag inspireren door leuke trouwbladen en volg graag een aantal blogs over trouwfotografie. Verder blijf ik mij steeds ontwikkelen door het volgen van diverse workshops voor professionals.

Frederique

Ik ben Frederique en werk sinds 2017 samen met Celiça. Mensen omschrijven mij als enthousiast & creatief. Ik heb heel veel ervaring met het fotograferen van trouwerijen en vind het een feestje om samen met Celiça op pad te gaan. Verder ben ik gek op yoga, skien en het strand. Mijn motto: Geniet van het leven, en leef je droom!