Bruidsfotografie in Gouda – Dit jaar werden we getrakteerd op een heerlijke zomer, en eind augustus was geen uitzondering. Op een dag waarop de zon hoog aan de hemel straalde, stapten twee bijzondere mensen in het huwelijksbootje, omringd door hun kinderen. Deze dag draaide niet alleen om het bruidspaar, maar ook om de vier prachtige individuen die deel uitmaakten van dit nieuwe avontuur.

De hele trouwdag vond plaats in het pittoreske Gouda, een thuiswedstrijd voor het bruidspaar en een genot voor ons als bruidsfotografen. Ik herinner me nog hoe ik op de fiets van locatie naar locatie reed, terwijl mijn partner Frederique klaarstond bij de trouwlocatie om de aankomende gasten te fotograferen.

We begonnen de dag met een elegante koetsrit, gevolgd door een bezoek aan het Houtmansplantsoen om enkele prachtige gezinsfoto’s te maken. Deze locatie is altijd een romantische plek om foto’s te maken, en we maakten van de gelegenheid gebruik om ontspannen rond te wandelen, terwijl de kinderen stiekem even in de speeltuin speelden.

We kozen voor twee fotomomenten op de dag, waaronder ook momenten met alleen het bruidspaar. De ceremonie vond plaats in het historische stadhuis van Gouda, waarna we met het hele gezelschap naar de betoverende museumtuin wandelden. Ik ben inmiddels meerdere keren op deze locatie geweest, en ik kan het zonder aarzeling aanbevelen. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, en de mogelijkheid om een prachtige pagodetent op te zetten maakt buiten trouwen of dineren des te gemakkelijker.

De dag eindigde met een gezellig feest, ingeluid door een getalenteerde saxofonist. Kijken jullie gezellig mee naar deze onvergetelijke dag?

Wil je ook je bruiloft vastleggen op deze schitterende locatie in Gouda? Neem dan contact met ons op voor bruidsfotografie die jullie speciale dag tot in de kleinste details vastlegt.

bruidsfotografie gouda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *