Bruidsfotografie Domaine d’Heerstaayen, Strijbeek – In een woord: WAUW! Een echt sprookje. Ik ben al op zoveel locaties geweest, maar deze heeft wel mijn hart gestolen. Domaine d’Heerstaayen in Strijbeek is een echte A locatie waar je zowel buiten als binnen kunt trouwen zonder concessies te doen. En dat is zeldzaam in Nederland. Wilco en Chantal trouwden in oktober, dus het zou sowieso een binnen bruiloft worden, maar met het gevoel van buiten.
We begonnen de dag in Hendrik Ido Ambacht waar Wilco zijn aanstaande vrouw kwam ophalen. We zijn toen meteen naar Strijbeek gereden om op het landgoed de foto’s te maken. Het was enorm koud voor de tijd van het jaar met zo’n 6 graden, maar het mocht de pret niet drukken. Je wordt vanzelf warm van zo’n omgeving. Chantal heeft een liefde voor de bossen en helemaal in de herfst, dus ondanks de regen zijn we toch nog even snel naar het bos gereden. Wat een bikkels, met trouwpak en trouwjurk over het natte bospad. Wat houd ik daarvan :).
Eenmaal terug begon de ceremonie waar Wilco’s broer het openingsnummer op de gitaar speelde. Kortom een sprookjesdag, in een sprookjes omgeving. And they lived happily ever after ;-).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *