Jessica en Ronald, het stralende bruidspaar dat in mei in het huwelijksbootje stapte, kwamen bij ons via vrienden. Ze hadden hun trouwdag tot in de puntjes voorbereid, met aandacht voor de kleinste details. Elk bruidspaar heeft zijn eigen planning, en soms beginnen we met fotograferen bij het aankleden, terwijl andere keren we net op tijd zijn om de bruidegom zijn bruid te zien ophalen.

Op de trouwdag van Jessica en Ronald was Jessica al prachtig aangekleed, dus namen we de tijd om enkele detailfoto’s te maken voordat Ronald haar kwam ophalen. Vervolgens begaven we ons naar Villa Augustus voor de fotoshoot, een locatie die ons keer op keer blijft betoveren. De paarse regen stond in volle bloei, en we maakten optimaal gebruik van dit betoverende decor.

Daarna gingen we direct door naar de trouwlocatie De Viersprong in ‘s-Gravenzande, waar een prachtige buitenbruiloft plaatsvond. Een van de hoogtepunten van de dag was het genieten van de bruidskinderen. De kleine mannen mochten voorop lopen met een vlag met daarop de tekst: “Here comes the bride.” Hun stoere gezichten waren een vertederend contrast met deze belangrijke rol.

Kortom, we hebben intens genoten van deze bijzondere dag. Willen jullie ook meegenieten? Bekijk de foto’s hieronder.

Als jullie op zoek zijn naar een ervaren bruidsfotograaf die jullie speciale dag in alle details kan vastleggen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om jullie liefdesverhaal te vertellen.

Bruidsreportage de Viersprong / Villa Augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *