Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Den Haag? Ontdek waarom Michael en Dian kozen voor Kasteel Wittenburg en hoe hun bruiloft een warme en onvergetelijke belevenis werd.

Michael en Dian kwamen bij ons terecht nadat we eerder het huwelijk van Michaels zus en zwager hadden vastgelegd. We voelden ons vereerd om opnieuw deel uit te maken van deze speciale familiegebeurtenis.

De moeder van Michael coördineerde de volledige bruiloft, ondanks dat Michael in Amerika woonde en Dian in Indonesië. Dit logistieke huzarenstukje getuigde van een buitengewone toewijding.

Kasteel Wittenburg, met zijn prachtige tuin en attente personeel, bleek de perfecte locatie te zijn voor deze bijzondere dag. De intieme sfeer voegde nog meer magie toe aan de viering.

De dag begon met het aankleden en de make-up in een schitterende zaal waar het zonlicht prachtig naar binnen viel. De ‘first look’ vond plaats in de tuin, een ontroerend moment waarbij de opwinding en nervositeit van het bruidspaar voelbaar waren.

Na de ‘first look’ namen we familiefoto’s en maakten we een fotoreportage in de tuin van het kasteel, waarbij we ook de feestelijke kerstsfeer vastlegden.

De ceremonie werd geleid door zelfstandig trouwambtenaar Aniek Prins, die met enthousiasme en toewijding een persoonlijke toespraak hield. Haar betrokkenheid maakte de ceremonie extra bijzonder. Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar, is haar website een aanrader.

Na de ceremonie was het tijd voor taart en toast in de serre aan de achterkant van het kasteel, een prachtige, lichte locatie, zelfs in de winter. De dag eindigde met heerlijk eten en aangrijpende speeches, waarna Michael en Dian de hele avond dansten in een sfeer van liefde en geluk.

Deze bruiloft bij Kasteel Wittenburg was een sprookje dat werkelijkheid werd, een dag om voor altijd te koesteren. Als je op zoek bent naar een trouwlocatie in Den Haag, overweeg dan deze betoverende locatie voor jullie speciale dag bij Kasteel Wittenburg.

Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar
Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar
Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar
Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar
BruiBruidsreportage de Wittenburg / Wassenaardsfotograaf Den Haag
Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *