Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar – Een heerlijke winterbruiloft rond de kerstperiode. We love it! De kerstperiode is sowieso al een magische periode en als we dan ook nog eens een huwelijk mogen fotograferen in regio Den Haag, dan genieten we nog een beetje extra.

Michael en Dian kwamen bij ons terecht omdat we een paar jaar terug ook het huwelijk van zijn zus en zwager mochten vastleggen. Benieuwd naar deze reportage: de foto’s vind je hier.

De
moeder van Michael heeft de hele organisatie van het huwelijk op zich
genomen omdat Michael in Amerika woonde en Dian in Indonesië. Met
iedereen op een ander deel van de wereld (en dus ook nog eens
tijdsverschil) was dat een enorme uitdaging. Maar het was allemaal tot
in de puntjes geregeld.

De sfeer tijdens de trouwdag was enorm
warm en intiem. Wanneer familie vanuit de andere kant van de wereld
overvliegt om het huwelijk bij te wonen, dan is de dankbaarheid daarvoor
vaak voelbaar.

De locatie Kasteel Wittenburg is een prachtige locatie om te trouwen, het personeel is enorm attent en de mogelijkheden heel divers. De prachtige tuin eromheen maakt het helemaal af. De gehele dag werd daar gevierd en we kunnen het iedereen aanraden die op zoek is naar een Kasteel.

We startte de dag bij
het aankleden en de make-up, in een prachtige zal waar het licht mooi
naar binnen viel. Het was een komen en gaan van moeders en zussen. Toen
Dian eenmaal ready was, hebben we de first look buiten gedaan. Super
leuk om die enthousiasme en tevens gespannen gezichten te zien en te
wachten op het moment dat ze elkaar in de ogen kijken.

Na de first look hebben we de familiefoto’s geschoten en meteen de fotoreportage in de tuin van het kasteel. Ook de kerstsfeer wilde we natuurlijk graag in beeld brengen, dus een paar foto’s tussen de versiering mocht niet ontbreken.

De ceremonie werd geleid door zelfstandig trouwambtenaar Aniek Prins. Een leuke spontane ambtenaar, waarvan je ziet dat ze met hart en ziel een speech voorbereid. Daarmee wordt het echt persoonlijk en raakt het. Ben je nog op zoek naar een trouwambtenaar kijken zeker even op haar site.

Na de ceremonie was het tijd voor de taart en toast. Een prachtige plek daarvoor is de serre aan de achterzijde van het kasteel. Zelfs in de winter een heerlijke lichte plek.
We sloten de dag af onder het genot van heerlijk eten en mooie speeches. Michael en Dian vierden de hele avond nog een feestje ;-)!

Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar
Bruidsreportage de Wittenburg / Wassenaar

Zijn jullie ook enthousiast na het zien van deze serie. Er zijn nog diverse datums beschikbaar voor 2019! Check onze beschikbaarheid.