Bruidsreportage Dordrecht – Al een lange tijd mocht ik uitkijken naar deze prachtige trouwdag. Hij stond namelijk al behoorlijk vroeg in mijn agenda, maar dat mag ook wel als je in mei of juni trouwt, die maanden lopen altijd zo snel vol. De gehele dag verbleven we in het mooie Dordrecht. Het huwelijk werd voltrokken in het stadhuis van Dordrecht en de fotoreportage en de borrel/diner werd gedaan in Villa Augustus. Voor mij de eerste keer dat ik daar was en ik vind het wel echt een aanrader als je een mooie sfeervolle locatie zoekt. Je kunt daar overigens ook de huwelijksvoltrekking doen. De dag eindigden voor mij met een paar mooie sfeerfoto’s van het diner, die plaatsvond in 1 van de prachtige zalen. Enjoy de foto’s.

Bruidsfotografie Dordrecht Villa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *