Buiten trouwen in Heemstede, het wordt steeds populairder in Nederland. Tegenwoordig durven we het aan om de natuur als onze trouwlocatie te kiezen, en ik moet zeggen dat ik inmiddels meer bruiloften buiten heb gefotografeerd dan binnen. Dat is een opvallende verandering in vergelijking met tien jaar geleden. Maar ongeacht of je binnen of buiten trouwt, wat echt telt is dat de locatie perfect bij jullie past!

Afgelopen zomer kreeg ik de eer om een bruiloft te fotograferen op de prachtige Groenendaal-locatie in Heemstede. Ik was al bekend met het gebied, dankzij de speeltuin in het bos (een geweldige plek voor kinderen, trouwens), maar ik had hier nog nooit een huwelijk vastgelegd. Deze keer besloot ik om Peggy, een getalenteerde opkomende fotografe, met me mee te nemen als tweede fotograaf. Ik geef haar graag de kans om meer ervaring op te doen en te groeien in dit vak.

We begonnen de dag bij Mandy thuis, waar ze samen met haar zusjes en vriendin zich voorbereidde op de grote dag. Kevin, haar aanstaande echtgenoot, kwam haar op de traditionele manier thuis ophalen. Vervolgens reden we naar Groenendaal voor een ontspannen fotoshoot. Mijn oog viel al snel op een veld vol wilde bloemen, en ik kon niet anders dan daar foto’s maken. Het was een prachtig veld, en ikzelf ben dol op veldboeketten, dus ik was op dat moment helemaal in mijn element. Gelukkig waren Mandy & Kevin dat ook! Het was tenslotte hun dag.

Na de fotoshoot begon de ceremonie direct in de tuin, zoals het bruidspaar had gewenst. Kevin betrad de tuin met zijn zusje, terwijl Mandy aan de arm van haar vader verscheen. Deze momenten zijn altijd zo emotioneel en bijzonder, en dat maakt ze tot een van de hoogtepunten van de dag. De ceremonie werd geleid door Quirine Bordes, een zelfstandig trouwambtenaar die ik eerder had gehoord bij een andere bruiloft. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen. Ze is enthousiast, heeft gevoel voor humor en doet er alles aan om de toespraak uniek en memorabel te maken. Bekijk zeker haar website voor meer informatie.

Na een intiem diner kon het feest eindelijk losbarsten. Maar voordat dat gebeurde, openden Mandy & Kevin de dansvloer met een goed ingestudeerde dans. Het was geweldig om te zien hoe ze er helemaal voor gingen!

Als je binnenkort gaat trouwen of iemand kent die dat doet, ben ik beschikbaar voor 2024. Neem gerust contact met me op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om jullie liefdesverhaal vast te leggen met passie en kwaliteit, ongeacht de trouwlocatie die jullie kiezen. Het draait tenslotte allemaal om jullie speciale dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *