Buiten trouwen, we durven het tegenwoordig steeds meer aan in Nederland. Ik denk dat ik inmiddels meer huwelijken buiten heb, dan binnen en dat was 10 jaar geleden heel anders. Maar welke locatie je ook kiest, het gaat erom dat het bij jullie past!

Afgelopen zomer mocht ik fotograferen bij de mooie locatie Groenendaal in Heemstede. Ik kende omgeving al een beetje, door de speeltuin die in het bos zit (een aanrader als je kinderen hebt overigens), maar had er nog geen huwelijk gefotografeerd. Ik nam dit keer Peggy gezellig mee als 2e fotograaf. Ze is startende en ik geef haar graag de kans wat meer ervaring op te doen.

Ik begon de dag bij Mandy thuis, waar ze samen met haar zusjes en vriendin zich klaar maakte voor de dag. Kevin kwam haar traditioneel thuis ophalen, waarna we door zijn gereden naar Groenendaal voor een ontspannen reportage. Mijn oog viel al snel op een veld met wilde bloemen, wat een mooi veld was dat! Het liefst heb ik ook een veldboeket in huis staan, dus blijer kon je mij op dat moment niet maken. En gelukkig vonden Mandy & Kevin dat ook 😉 Het is immers hun dag.

Na de fotoreportage startte direct de ceremonie in de tuin omdat Kevin en Mandy graag buiten wilden trouwen, Kevin kwam binnen met zijn zusje en Mandy met haar vader. Dit blijven zulke mooie momenten van de dag. Heel speciaal! De ceremonie werd geleid door zelfstandig trouwambtenaar Quirine Bordes. Ik had haar al eerder horen spreken bij een huwelijk en kan haar iedereen van harte aanraden. Ze is enthousiast, heeft gevoel voor humor en steekt er echt moeite en tijd in om de speech leuk te laten verlopen. Neem dus zeker ook even kijkje op haar site.

Na een intiem diner, kon het feest losbarsten. Maar niet voordat Mandy & Kevin de aftrap deden met een ingestudeerde dans. En ze gingen er vol voor! Fantastisch om te zien.

Ga je zelf trouwen, of ken je iemand die gaat trouwen. Ik heb nog plek voor 2020, dus voel je vrij om een e-mail te sturen of te bellen voor meer informatie.