Fotoreportage laten maken

Als fotograaf vind ik het belangrijk om pure ongedwongen momenten vast te leggen. Deze momenten ontstaan vaak tijdens de fotoreportage omdat ik graag wil dat jullie plezier en lol maken en niet te veel bezig zijn met poseren. Renen, spelen en knuffelen, het mag en kan allemaal! Met een ongedwongen sfeer krijg je juist de meest sfeervolle en unieke foto’s en dat is mijn doel! Daarom blijf ik tijdens het fotografen een beetje op de achtergrond, zodat jullie helemaal op kunnen gaan in elkaar. Maar uiteraard coach ik wel hier en daar ;-) geen zorgen!

Tevens houd ik mij streng aan de richtlijven van het RIVM, waardoor ik steeds op ruime afstand blijf tijdens de sessie.

Er kan daarom op dit moment alleen sessies geboekt worden voor gezinnen uit 1 huishouden.

 

Een fotoreportage maken we op een plek naar jouw keuze. Ik heb tal van favoriete plekjes in de omgeving van Gouda en Reeuwijk, maar dat betekent niet dat ik niet op andere locaties kom. Ik hoor graag op welke favoriete plek jullie de fotosessie willen doen.

Fotoreportage maken op (buiten-)locatie

Ik fotografeer uitsluitend op locatie. Ik ben ook veel te vinden in de omgeving van Leiden, daar zijn de bossen en duinen van Noordwijk heel fotogeniek! Ik vind het heerlijk de fotoreportage buiten te maken, het heeft tevens ook veel voordelen. Er is altijd voldoende licht en het voelt voor jullie veel vrijer en relaxter dan binnen. Hierdoor wordt de reportage vanzelf een stuk spontaner. We zijn allemaal geen modellen en zijn het niet gewend om voor de camera te staan, daar ben ik mij enorm van bewust. Ik vind het ook nog steeds ongemakkelijk aan de andere kant van het fototoestel. Daarom dat ik er alles aan doe om een fijne en ontspannen sfeer te creëren.

 

p.s. Mocht het weer nou echt niet mee willen werken (en het met bakken uit de hemel komt zetten), dan verzetten we de sessie of zoeken we een toffe andere locatie.

WAT KOST EEN FOTOSESSIE?

30 MINUTEN FOTOGRAFIE € 125,-

 • Fotosessie 30 minuten
 • 5 digitale foto’s inbegrepen (hoge resolutie en in kleur en zwart/wit)
 • Extra foto's bij te bestellen voor 15,- p.st
 • Buitenlocatie naar keuze in omgeving Moordrecht, Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk
 • Keuze uit 25 foto's d.m.v. een online gallery
 • Excl. reiskosten 0.39 cent per km

1 UUR FOTOGRAFIE € 225,-

 • Fotosessie 1 uur
 • 15 digitale foto’s inbegrepen (hoge resolutie en in kleur en zwart/wit)
 • Extra foto's bij te bestellen voor 15,- p.st
 • Buitenlocatie naar keuze in omgeving Moordrecht, Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk
 • Keuze uit 50 foto's d.m.v. een online gallery
 • Excl. reiskosten 0.39 cent per km

Ja, ik wil dat jij een fotoreportage van ons maakt

Ben je na het lezen enthousiast geraakt en spreekt mijn werkwijze als fotograaf voor het maken van een fotoreportage je aan? Dan verzorg ik heel graag jullie fotoshoot.

Via het contactformulier kunnen jullie contact opnemen met mij en jullie wensen kenbaar maken. Heb je nog vragen, mail of bel mij dan gerust!

Volg je mij al op instagram?