kinderfotografie moordrecht

fotoreportage
laten maken

– familie fotoshoot voor sfeervolle herinnering, a memory for life –

Wil jij graag een fotoreportage laten maken door een fotograaf die al meer dan 10 jaar ervaring heeft in de fotografie? Wil je een fotoreportage maken met je familie of kinderen? Bij Memories for Life Fotografie kun jij een prachtige professionele fotoreportage laten maken. Ik vind het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen tijdens de fotosessie en daarom laat ik jullie niet poseren voor de foto’s. Dit betekent dat ik jullie zo veel mogelijk je eigen ding laat doen. Geen stijve foto’s. Maar even een uurtje heerlijk van elkaar genieten. Mijn doel is om een serie neer te zetten waarin jullie jezelf herkennen en de vrolijkheid en liefde te zien is.

Hoe ga ik de fotoreportage voor je maken?

Als fotograaf vind ik het belangrijk om pure ongedwongen momenten vast te leggen. Deze momenten ontstaan vaak tijdens de fotoreportage omdat ik graag wil dat jullie plezier en lol maken en niet bezig zijn met poseren. Rennen, spelen en knuffelen, het mag en kan allemaal! Met een ongedwongen sfeer krijg je juist de meest sfeervolle en unieke foto’s en dat is mijn doel! Daarom blijf ik tijdens het fotografen een beetje op de achtergrond, zodat jullie helemaal op kunnen gaan in elkaar. Maar uiteraard coach ik wel hier en daar 😉 geen zorgen!

Een fotoreportage maken we op een plek naar jouw keuze. Ik heb tal van favoriete plekjes in de omgeving van Gouda, maar dat betekent niet dat ik niet op andere locaties kom. Ik hoor graag op welke favoriete plek jullie de fotosessie willen doen.

Hoeveel kost een reportage laten maken?

Hier onder kun je de opties en prijzen voor fotoreportage met portretfotografie terugvinden. Professionele nabewerking

De sessie duurt 1 uur en kost 250,-
Bij deze sessie zitten 25 digitale foto’s inbegrepen (hoge resolutie en allemaal in kleur en zwart/wit)
Buitenlocatie naar keuze (incl. reiskosten binnen 15 km (2841AS), anders 0,35 cent per km)
Keuze uit de foto’s d.m.v. een online gallery

Familiefotografie Gouda
Familie fotografie gouda

fotoreportage maken op een (buiten)locatie

Ik fotografeer uitsluitend op locatie. Dit kan zijn in een monumentaal pand, leegstaande fabriek, op de hei, in de stad, in het bos, op de duinen, waar je maar wilt! Ik vind het heerlijk de fotoreportage buiten te maken, het heeft tevens ook veel voordelen. Er is altijd voldoende licht en het voelt voor jullie veel vrijer en relaxter dan binnen. Hierdoor wordt de reportage vanzelf een stuk spontaner. We zijn allemaal geen modellen en zijn het niet gewend om voor de camera te staan, daar ben ik mij enorm van bewust. Ik vind het ook nog steeds ongemakkelijk aan de andere kant van het toestel. Daarom dat ik er allen aan doe om een fijne en ontspannen sfeer te creëren.

Ja, ik wil dat jij een fotoreportage van ons maakt

Ben je na het lezen enthousiast geraakt en spreekt mijn werkwijze als fotograaf voor het maken van een fotoreportage je aan? Dan verzorg ik heel graag jullie fotoreportage. Via het contactformulier kunnen jullie contact opnemen met mij en jullie wensen kenbaar maken. Heb je nog vragen, mail of bel mij dan gerust!

Contact

Enthousiast en wil je een reportage boeken?
Of heb je gewoon een vraag, suggestie of opmerking? Let me know!