Afgelopen juli was het zover: Erik & Martine stapten in het huwelijksbootje, en dat deden ze niet zomaar ergens, maar op hun meest bijzondere plek in Barcelona. Dit is waar hun liefdesverhaal begon. Ze ontmoetten elkaar niet beiden in Nederland, maar in het prachtige Barcelona, waardoor deze stad een speciale betekenis voor hen kreeg. Als bruidsfotograaf had ik het voorrecht om met hen mee te gaan en een dag eerder af te reizen. De avond voor de trouwdag genoten we van een heerlijk diner met al hun gasten, wat een geweldige manier was om alvast in de feeststemming te komen.

De bruiloft zelf vond plaats bij El Xalet de Montjuic, een schitterend restaurant dat tegen een heuvel is gebouwd, waardoor een adembenemend uitzicht over de stad Barcelona ontstaat. De dag was intiem, warm en doordrenkt van humor, wat de hele sfeer kenmerkte. Het was een onschatbare ervaring om deze dag te mogen delen met hun dierbaarste vrienden en familieleden.

Neem de tijd om te genieten van de prachtige foto’s die deze onvergetelijke dag vastleggen. Bruidsfotografie in Barcelona biedt een uniek decor voor liefdesverhalen, en Erik & Martine’s bruiloft was geen uitzondering.

Als jullie ook een betoverende bruidsfotograaf zoeken voor jullie bruiloft in Barcelona, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om jullie liefdesverhaal vast te leggen in deze prachtige stad.

Huwelijk Barcelona
Huwelijk Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *