Bruidsfotograaf
Berkel en rodenrijs

– Sfeervolle trouwfoto’s in berkel en rodenrijs, a memory for life –

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf in Berkel en Rodenrijs? Leuk dat jullie mijn site hebben gevonden, wie weet ben ik wel de fotograaf die jullie zoeken! Door mijn ontspannen manier van fotograferen worden persoonlijke momenten op jullie bruiloft, echte momenten op de foto. Helemaal zoals jullie zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het vastleggen van de sfeer, de blikken van jullie samen, of de ontroerende momenten voor jullie familie. Alles wat jullie dag helemaal eigen maakt. Mijn doel als trouwfotograaf Berkel en Rodenrijs is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Het grootste compliment dat ik vaak hoor van bruidsparen: Je was zo opvallend onopvallend aanwezig zijn. En dat is mijn missie! Zo genieten jullie volop van jullie dag, en creëer ik een herinnering op beeld, waardoor jullie de dag weer helemaal herbeleven.

TROUWFOTOGRAFIE BERKEL EN RODENRIJS SFEERIMPRESSIE

Hieronder korte impressie uit de trouwreportages in o.a. Den Haag. Meer foto’s bekijken? Bekijk het Portfolio

prijzen

Wat kost een bruidsreportage?
Ook al is de situatie op dit moment een beetje anders dan normaal, het blijft toch een feestje om je eigen bruiloft te mogen plannen. Alsnog kiezen veel bruidsparen ervoor om wel voor de wet te trouwen of in de Kerk. Het feest wordt uitgesteld naar een later tijdstip. Uiteraard wil je ook dit deel vastgelegd hebben. Daarom ben ik al vanaf 2 uur fotografie te boeken.

Ik denk graag met jullie mee om het juiste pakket qua fotografie met jullie samen te stellen. De huidige situatie vraagt om creatieve oplossingen. En deze bied ik jullie graag aan.

ENTHOUSIAST OVER DE BRUIDSFOTOGRAFIE IN DEN HAAG?

Als trouwfotograaf heb ik al vele trouwlocaties gezien in Den Haag en omgeving. De locatie heeft invloed op de sfeer van jullie trouwfoto’s. Willen jullie foto’s in de stad, het groen, strand of de duinen? Er zijn talloze strandtenten om te trouwen zoals: Beachclub at Sea, Hudson beach, Beachclub Titus , Suzie Q . Liever geen strand? Denk dan eens aan: Paviljoen de Witte, het Spaanse hof, Hotel des Indes. Uiteraard zijn er nog een tal van andere mogelijkheden.

WAT ZEGGEN ANDERE BRUIDSPAREN OVER MIJ?

Via onze weddingplanner zijn wij bij Memories For Life terecht gekomen. De stijl is ‘clean’ en rustig en dat spreekt ons erg aan. Eerst lieten wij een pre-wedding shoot maken. Hierdoor konden wij aan het fotograferen wennen (en hadden we gelijk een mooie foto voor de uitnodigingen). Op de grote dag zelf hebben ze heel veel mooie foto’s gemaakt. Zowel van ons als van alle gasten. Ze deed haar werk onzichtbaar en dat leverde leuk shots op. Na de bruiloft is er een geweldig album voor ons gemaakt.

Contact

Enthousiast en wil je een reportage boeken?
Of heb je gewoon een vraag, suggestie of opmerking? Let me know!