taart aansnijden huwelijk

Bruidsfotograaf
Boskoop

– Sfeervolle trouwfoto’s in BOSKOOP, a memory for life –

Hoe wil jij terug kunnen kijken op jullie trouwdag? Wat maakt de bruiloft echt jullie dag? Door mijn ontspannen manier van fotografie worden persoonlijke momenten, echte momenten op de foto. Helemaal zoals jullie zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het vastleggen van de sfeer, de blikken van jullie samen, of de ontroerende momenten voor jullie familie. Alles wat jullie dag helemaal eigen maakt. Mijn doel als trouwfotograaf Boskoop is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Het grootste compliment is: dat ik zo opvallend onopvallend fotografeer. En dat is mijn missie! Zo genieten jullie volop van jullie dag, en creëer ik een herinnering op beeld, waardoor je de dag weer helemaal herbeleefd als je de beelden bekijkt.

TROUWFOTOGRAFIE BERKEL EN RODENRIJS SFEERIMPRESSIE

Hieronder korte impressie uit de trouwreportages in o.a. Den Haag. Meer foto’s bekijken? Bekijk het Portfolio

trouwfeest
buiten trouwen

prijzen

Wat kost een bruidsreportage?
Ook al is de situatie op dit moment een beetje anders dan normaal, het blijft toch een feestje om je eigen bruiloft te mogen plannen. Alsnog kiezen veel bruidsparen ervoor om wel voor de wet te trouwen of in de Kerk. Het feest wordt uitgesteld naar een later tijdstip. Uiteraard wil je ook dit deel vastgelegd hebben. Daarom ben ik al vanaf 2 uur fotografie te boeken.

Ik denk graag met jullie mee om het juiste pakket qua fotografie met jullie samen te stellen. De huidige situatie vraagt om creatieve oplossingen. En deze bied ik jullie graag aan.

ENTHOUSIAST OVER DE BRUIDSFOTOGRAFIE IN BOSKOOP?

Jullie zijn enthousiast? Dan bespreek ik graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie ideeën en kunnen jullie enkele voorbeeldalbums inzien. Mocht ik helaas niet meer beschikbaar zijn dan kan ik, wanneer gewenst, jullie doorverwijzen naar collegafotografen met een vergelijkbare stijl die nog wel beschikbaar zijn.

Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, dan leg ik dat graag met jullie vast. Wil je graag dat ik meedenk over de dagindeling, of heb je andere vragen, dan kun je altijd contact opnemen. Grote kans dat ik door mijn jarenlange ervaring in bruiloften je wellicht aan aantal leuke tips kan geven.

WAT ZEGGEN ANDERE BRUIDSPAREN OVER MIJ?

Via onze weddingplanner zijn wij bij Memories For Life terecht gekomen. De stijl is ‘clean’ en rustig en dat spreekt ons erg aan. Eerst lieten wij een pre-wedding shoot maken. Hierdoor konden wij aan het fotograferen wennen (en hadden we gelijk een mooie foto voor de uitnodigingen). Op de grote dag zelf hebben ze heel veel mooie foto’s gemaakt. Zowel van ons als van alle gasten. Ze deed haar werk onzichtbaar en dat leverde leuk shots op. Na de bruiloft is er een geweldig album voor ons gemaakt.

Contact

Enthousiast en wil je een reportage boeken?
Of heb je gewoon een vraag, suggestie of opmerking? Let me know!